22-10-09

De laatste keer.

Het zit er op, ik stop met de blog, misschien tijd voor iets anders.

Ik heb altijd erg veel plezier gehad aan het schrijven op mijn blog, reageren op anderen en het lezen van de reactie. De laatste maanden ben ik niet meer actief bezig, zo als ik ook al schreef en nu is het op. De geprinte versie van mijn blog bewaar ik, voor later voor mijn kinderen haha.

Mijn laastste nieuws is dat manlief en ik een huisje hebben gekocht en inmiddels ook al verhuisd zijn. Het is voor ons een nieuwe start met ons hele gezin.

Eers nog ff bijkomen van al het klussen en de verhuizing en dan begint voor mij ook weer de opleiding en ook het sporten is er bij ingeschoten, tijd dus om dat ook weer op te pakken.

Bloggers, lezers allemaal bedankt voor het leesplezier en de aandacht.

See you.Knipogen

16:46 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-09-09

Long time no see

Wat ben ik hier lang niet geweest. Ik overweeg ook om te stoppen, kan niet meer al mijn dingen hier kwijt. Misschien tijd voor iets anders.

De vakantie ligt al weer een tijdje achter ons. De kinderen gaan al een paar weken weer naar school en ook mijn school is weer begonnen. Nog 2 modules te gaan!

Ik ben momenteel 14 dagen vrij voor het klussen in ons huisje. Gisteren en vandaag de hele dag aan het schilderen geweest. Het is een hele klus maar het wordt wel erg mooi. Het behang boven zit er ook al in en dat is helemaal super. Voor in de woonkamer hebben we ook een heel mooi behangetje en ik ben zeer benieuwd hoe dat zal staan. Bijpassend verfje erbij voor de kozijnen en deuren. Jammergenoeg moet alles toch 2 keer geverfd worden.

De maand oktober zit er aan te komen, een maand met verjaardagen. En dan is het voor je het weer weer december met de Sint en Kerst. Kerst, ik heb er zin in en zie me al helemaal zitten voor de open haard, wijntje erbij, heerlijk!

18:34 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-08-09

Vakantie

Het laatste weekend van de vakantie is in gegaan. Maandag moeten de jongste kinderen weer naar school en is het gedaan met de rust. Het voetballen en Street-dance is inmiddels ook al weer begonnen. Zoonlief zit nu een team hoger en dat is wel ff wennen. Ander team, andere trainer en leider maar dat komt helemaal goed.

Ik moet zeggen dat de kinderen zich goed vermaakt hebben deze vakantie. Ze hebben veel buiten gespeeld en dat kon ook omdat het zonnetje er vaak bij was. Ze zijn dit jaar ook weer een week met kamp geweest en dat hebben ze heel erg leuk gevonden. Het heeft ons allemaal goed gedaan de rust van de vakantie, geen gevlieg en gedraaf en geen anderen om ons heen. De kinderen zijn ook echt tot rust gekomen. De jongste heeft daar trouwens sinds kort inmiddels hulp bij gekregen door middel van medicijnen. Deze geven hem wat meer rust en maken hem wat stabieler.

Manlief en ik hebben apart van elkaar maar ook met elkaar heel wat mee gemaakt en wat we willen is duidelijkheid, rust en voor ons allemaal een nieuwe start. Dat is dan ook waar we de komende maanden helemaal voor gaan en met kerst hopen we dan te zijn waar we willen.

tekstanimaties80

 

20:16 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-07-09

Voorbij

Helaas is mijn weekje vakantie al weer voorbij maar wat ik heb genoten, heerlijk.

Maandag en dinsdag heb ik veel buiten op mijn schommelbank doorgebracht met een puzzelboek, tijdschrift etc. Heerlijk in het zonnetje geluierd en genoten van de rust.

Woensdag was een werkdagje. Manlief en zoonlief hadden wat klussen gedaan in het huis van zoonlief en woensdag heb ik daar de rommel opgeruimd en schoongemaakt. Nu is het huisje voor zover klaar en weer lekker schoon.

Donderdag ben ik een dagje naar Ameland geweest naar een ex-collegaatje van mij. Het was weer reuze gezellig en het weer zat mee want het was erg warm. We hebben op een terrasje gegeten, aan het strand gewandeld met de voeten in de zee en er was braderie. Ik heb nog een mooie lange, paarse zomerjurk gescoord, echt een pracht jurk.

En gisteren zijn manlief en ik samen een dagje naar de sauna geweest. Lekker niks doen, genieten van de rust en van elkaar. liefde4

Het weer was zonnig dus we hebben ook heerlijk in het zonnetje gelegen. Een hapje en een lekker drankje erbij, heerlijk. Nu het weekend nog en dan ga ik weer werken. Ik heb er nog niet zoveel zin in, een extra weekje vrij zo ook wel lekker zijn. Helaas gaat dat niet daar ik later nog 2 weken nodig heb.

Het was een heerlijk weekje.

15:38 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-07-09

Vrij

Hè hè ik heb een weekje vrij en ik ben er aan toe. Wat een drukte de laatste maanden maar het resultaat mag er zijn. Soms moet je tot het uiterste gaan om te bereiken wat je graag wilt.

Ik heb deze week weer een module afgesloten en mijn ECDL examem is hiermee gehaald. Na de vakantie nog twee modules en dat zit het er op. Nu eerst een weekje vakantie, even geen werk en andere verplichtingen. Ik ga eerst gewoon lekker uitrusten, niet te veel doen. Manlief en ik gaan ook een dagje naar de sauna, heerlijk relaxen.

Ik heb er zin in!!!!

 

20:35 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-07-09

Michael Jackson

Michael Jackson, de King op Pop is dood!

michael-jackson_000956_1_MainPicture

Wat een schok was dat zeg 2 weken geleden. Een echte fan ben ik niet maar toch wie kent Michael Jackson en zijn muziek niet. Vooral in de danswereld is zijn muziek en manier van dansen zeer bekend. Velen dansten al op zijn muziek

Gisteravond heb ik voor de herdenkingdienst gezeten, 2 uur lang. Ik vond het een ingetogen maar ook een indrukwekkende dienst. De artiesten die optraden oa Lionel Richie en Stevie Wonder maar ook Michaels broer Germaine. Brooke Shields haar verhaal en haar verdriet raakte mij. Zo heb ik Michael niet niet gekend.

De slechte publiciteit rond Michael de laatste jaren hebben zijn reputatie er niet beter op gemaakt en dat is reuze zonde want het was een groot artist. Zoals gisteren ook werd gezegd een legende van aller tijden!

Het geheimzinnige gedoe van de familie Jackson rondom de herdenking en Michael zijn laatste rustplaats kan ik niet zo waarderen. Voor zover ik nu weet is het nog steeds niet bekend waar Michael begraven gaat worden.

De wereld gaat door zonder Michael Jackson maar hij zal niet vergeten worden.

20:27 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-06-09

Emoties

Jeetje wat gebeurt toch veel in ons leven de laatste tijd. Het is haast niet meer bij te houden. Leuke, spannende maar ook rottige dingen, dingen waar veel emoties bij te pas komen. Emoties waar je soms geen kant mee op kunt en die je toch maar weer een plekje moet geven. Zo vermoeiend.

Nu had ik deze week ook nog eens alle avonden iets door een foute planning. Wel leuke dingen maar toch. Gisteravond ben ik met mijn "schoolvriendin" aar een Pizzeria geweest. Het was zo super gezellig en de pizza was heerlijk. Om 10.00 uur zijn we naar huis gelopen en daar hebben we tot 24.00 uur nog buiten zitten praten. Het was echt een goed gesprek, een gesprek waarin echt na elkaar geluisterd werd. Onze levens op dit moment lijken totaal niet op elkaar en toch konden we overal over praten. Ik vind dat heel bijzonder en koester dat dan ook want ik merk steeds meer dat mensen niet echt meer naar elkaar luisteren maar de neiging hebben om alles op zichzelf te betrekken en het gesprek dan ook gaan overnemen. Soms niet eens bewust hoor maar het blijkt toch heel moeilijk te zijn om gewoon eens naar een ander te luisteren zonder het op zichzelf te betrekken of om met raad aan te komen waar je niet op zit te wachten.

Op dit moment speelt er veel in ons leven en soms wil ik het daar wel es over hebben, gewoon ff van me afpraten. Wat mij dan best vaak gebeurd is dat er vooral ook begrip is voor de andere personen die een rol spelen in mijn gesprek maar dat er bijna niemand is die zegt begrip voor mij te hebben. Ik vind dat zo raar. Maar goed dat heeft me dan ook een aantal vriendinnen gekost.

Er gebeuren ook positieve dingen in ons leven hoor, laat ik die niet vergeten. Voor de toekomst voor ons gezin zijn we hard aan het knokken en we gaan nog een tijd met stress en spanning tegemoet maar we hebben het er voor over. Ik hoop met kerst terug te kunnen kijken op een jaar waarin hard gestreden is om alles onder controle te krijgen maar ook een jaar waarin we hebben bereikt waar we voor gingen en dat we op weg gaan naar een 2010 waarin we RUST kunnen nemen waar we allemaal zo aan toe zijn.

 

13:59 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-06-09

Angst

De angst slaat me om het hart als ik lees dat er een vliegtuig neer is gestort. Een vliegtuig met 228 mensen aan boord, verdwenen. Zoals het nu lijkt is het in zee gestort en misschien is het zelfs een aanslag geweest. Vreselijk, ik krijg daar de rillingen van. Nabestaanden kunnen misschien wel nooit afscheid nemen, wat kan er erger zijn. In de krant lees je over een jongetje van elf die net bij zijn ouders was geweest en alleen terugvloog, over een bruid die van haar huwelijksreis terugkwam maar nog even langs familie wilde gaan of de mensen die als bonus met echtgenoot een vakantie kregen aangeboden van hun baas. Tragisch al die verhalen en het maakt het voor mij des te moeilijker.

Wat te denken van de jongelui die scholen bestormen met pistolen omdat iets hun niet aanstaat. Onschuldigen worden meegenomen en waarom?

Dan de vaders of moeders die zelfmoord plegen en direct het hele gezin maar meenemen, zelfs de hond. Ik vind het vreselijk en vraag me echt af waar dit heen gaat. Ik vergeet nooit de moeder die haar 5 kinderen met een mes vermoorde. Ze riep de kinderen een voor een bij zich om ze te doden. Las ik later niet es dat die vrouw een nieuwe liefde had en weer kinderen wilde?? Waar gaat dit heen?

Het boezemt mij angst in als ik al deze dingen lees. Zijn mijn kinderen nog wel ergens veilig?? Het ergste wat mij zo kunnen over komen is dat er iets met mijn kinderen gebeurd. Ik weet dat ik ze niet altijd overal voor kan beschermen maar dat is wat ik het liefste zou doen. Ik weet dat ik moet loslaten, ook de angst moet los laten anders heb ik geen leven en mijn kinderen trouwens ook niet. Toch merk dat ik wat angstig wordt en daar ook mee veel mee bezig ben, vooral in mijn dromen.

Ik moet en zal het loslaten maar ik dank God elke avond dat de dag goed verlopen is en mijn kinderen veilig zijn.

 harten27

10:51 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

30-05-09

Shoppen

Ik ben vanmiddag wezen shoppen voor mezelf en ik heb van alles gekocht. Niet voor de kinderen, niet voor manlief maar voor mezelf! Meestal kom ik met niets thuis als ik echt om kleren ga shoppen maar vandaag ging het als een speer, echt super en ik ben nog niet eens naar Didi geweest.

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Ik heb rokken. shirts, jurken, 2 paar schoenen en make up gekocht. Heb ik weer wat leuks om aan te trekken naar mijn werk. Mijn kast bevatte niet veel leuke en goed passende kleding meer dus het werd ook wel tijd.

En het mooist van alles is dat ik nog niet eens zo duur uit was. Wie doet me wat.

Laat de zomer nu maar komen.

 

21:27 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-09

Kampioen

Onze jongste zoon is met zijn voetbalteam kampioen voetbal29
geworden zaterdag, jippie. Weer een medaille in de kast. We zijn supertrots op hem.

Vrijdagavond ben ik met een collega naar de film Angels en Demons ( Bernini Mysterie) geweest. We hebben beiden de boeken van Dan Brown gelezen en de film de Da Vinci Code ook gezien.

D7ICANRVIKECAQW9T93CAVCO0FYCAMWQ8M0CASQOO3DCAXRE4UZCACZDTIACABTRAZRCA3B2H5SCA1VW5VFCAHW2PXMCALXL2O7CAYX443YCAQKGTE2CAFOYMTECAO06XXVCAISU4K9CA8Z0S6OCAP143QY

Ik vind het een goed, spannende film en iets minder ingewikkeld dan de Da Vinci Code. Daarna nog ff bijpraten met een glaasje rose.

alcohol13

Gistermiddag ben ik maar een ex-collegaatje geweest. Ik had haar door omstandigheden al een tijdje niet gezien en we hadden heel wat bij te praten. We zijn ook nog ff de stad in geweest en hebben een heerlijk ijsje gegeten op een terrasje.

En vandaag, heerlijk dat zonnetje. Ik ben vandaag niet van huis geweest, ja alleen om de honden uit te laten. Ik heb het vandaag heerlijk rustig aan gedaan en veel om mijn schommelbank gezeten. Het slaapt touwens ook lekker op de schommelbank hahahaha.

Vanavond hebben we met ons hele gezin met aanhang spontaan gebarbecued. Het was niet gepland maar het was reuze gezellig. Ik geniet er zo van dat mijn hele gezin bij elkaar is.

Een aantal postjes terug had ik het over een aantal belangrijke besluiten die we hadden genomen in het kader van de toekomst. Een besluit is nu definitief en gaat plaats vinden de ander hangt nog van een aantal zaken af maar ook daar wordt hard aan gewerkt. Hoop zo dat dat ook door kan gaan.

Morgen weer een nieuwe week en een nieuwe dag. Het wordt warm heb ik begrepen, had ik nog maar wat langer vrij!!

Fijne werkweek.

22:48 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-05-09

Schommelbank

Ik krijg eindelijk mijn schommelbank, yes.

Ik heb altijd al een schommelbank willen hebben maar het kwam er nooit van. Ook hebben we een tijd lang niet voldoende ruimte achter het huis gehad maar het kan nu en manlief is al bezig de bank in elkaar te zetten.

7436704

Kan ik straks heerlijk op mijn schommelbank zitten of liggen in de zon, boekje erbij.

Wat wil een mens nog meer.

16:49 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-05-09

De Toppers!

Toppers-2009

Helaas, helaas de Toppers zijn niet door naar de finale van het Sonfestival.

Ik vind het erg jammer en een beetje onbegrijpelijk. Op zich heb ik niet veel met de Toppers maar ik heb wel een zwak voor Gordon en ik vind het liedje Shine wel wat hebben voor een songfestival. Helaas is er weer es door een aantal landen op elkaar gestemd en zitten we er weer niet bij, Ik denk dat het wel goed geweest zou zijn als Nederland ook weer es mee deed, goed voor de saamhorigheid lijkt me.

Daarnaast ben ik wel een songfestival fan net als Gordon. Ook wij keken als kind altijd naar het Songfestival en ik heb daar hele goede herinneringen aan en vind het dus ook jammer dat het tegenwoordig niet meer zo meetelt. En al helemaal niet als Nederland niet de kans krijgt om mee te doen.

Ik heb de eerste halve finale niet gezien maar gisteren ben ik er voor gaan zitten. Eerlijk is eerlijk ik vond meer dan de helft bagger en tot mijn hele grote verbazing gingen daar ook nog landen van door. Denemarken vond ik leuk en ook Azerbadzjan was niet gek. Misschien moeten we volgende keer ook maar veel geld betalen zoals oa Engeland en Frankrijk en kopen we ons gewoon in de finale.

Wat ik jammer vind is dat ik om mij heen zoveel negatieve geluiden hoor op het songfestival en ook over onze bijdrage hierin en dus nu de Toppers. Op mijn werk zijn de negatieve opmerkingen niet van de lucht en alles wordt afgekraakt. O wee als je een ander mening hebt, je moet sterk in je schoenen staan wil je met je mening op tafel komen. Triest vind ik dat daar ik van mening ben dat ieder zijn of haar eigen mening mag hebben en ja dus ook de negatieve, maar laat de mensen die een andere mening hebben ook in hun waarde.

Toppers ik vind het vreselijk jammer dat jullie niet doorgegaan zijn en zaterdag songfestival kijken, nee dat zit er voor mij niet in.

14:24 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-05-09

Moederdag

Zondag was het weer moederdag. Ik zou een ontbijtje op bed maar door redenen zat dat er even niet in. Toen ik heerlijk buiten in het zonnetje zat met een kop koffie kreeg ik de cadeautjes van de 3 jongsten met veel knuffels. Wat is dat toch heerlijk. Natuurlijk om verwend te worden maar ook de liefde die ik dan voel van en voor de kinderen.

 harten

In het begin van de middag ben ik ff naar mijn eigen moeder geweest en eenmaal weer thuis kwamen mijn kinderen met aanhang. Het was zo gezellig. Ik heb van hen samen een boedha bedel gekregen voor aan mijn Troll Beads armband en ik ben er super blij mee. We hebben heerlijk buiten gezeten met een hapje en een drankje, ik kan daar zo van genieten.

Nogmaals ik voel dan intens de liefde van de kinderen voor mij maar ik smelt dan helemaal van mijn liefde voor de kinderen. Niet dat ik dat gevoel alleen met moederdag heb maar ik vind moederdag wel een hele speciale dag.

 

20:02 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-05-09

Feest

Gisteren hebben we de verjaardagen van de jongsten gevierd. Ze zijn 9 en 10 jaar geworden. verjaardag43

We hadden een tent achter het huis gezet zodat we ook droog buiten konden zitten. Helaas was het een beetje koud. We hebben het nog best lang vol gehouden maar we hebben het feest op een gegeven moment binnen voortgezet.

verjaardag11

Het was erg gezellig en de kinderen zijn erg verwend. Waar ze toch wel heel erg blij mee zijn, zijn de skeelers en het horloge en niet te vergeten het geld. Kunnen ze weer iets leuks voor kopen.

Ik heb vandaag en morgen nog vrij, dan 2 daagjes werken en dan is het alweer weekend. Man wat een leven hè haha. Kon het altijd maar zo zijn. Nu het weer nog iets warmer en dan is het helemaal goed.

See you.

15:12 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-04-09

Meidenmiddag

We hadden vanmiddag een heerlijk midagje alleen met de meiden. Manlief is voor zijn werk een paar dagen het land uit en zoonlief was spelen bij een voetbalkameraadje. We zijn eerst naar de bieb geweest en hebben wat boodschappen gedaan en daarna zijn we met een boekje heerlijk buiten in het zonnetje gaan zitten. Een zak doppinda's en wat drinken erbij heerlijk. Ik heb nog wel ff de tuin gedaan maar dat doe ik graag als het mooi weer is. Het is wel lekker rustig als de mannen er niet zijn hahahaha.

Vanavond met wat lekkers voor de buis.

katten26
.

 

19:34 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-04-09

Heerlijk Pasen

Wat een heerlijk Paasweekend, wat een weertje zeg. We hebben ons zo vermaakt, echt super.

Het begon vrijdagavond met een optreden van Jan Smit. Ik ben met een dochter en de vriendin van mijn zoon naar een optreden van Jan Smit geweest hier in een uitgaansgelegenheid. Het optreden was niet erg lang maar wel errrgg leuk en we stonden vooraan.

Zaterdag waren manlief en ik zes jaar getrouwd. We kregen van de kids een mandje met spulletjes voor in bad erin en ook  bruidspaar badeentjes hahahaha zo leuk. Manlief en ik zijn zaterdagavond naar het Wokpaleis geweest en daarna naar de film Knowing met Nicholas Cage. Het eten was lekker, het was gezellig en de film was super, echt een goed film. Het was een heerlijk avondje.

Zondag, eerste paasdag zijn we raditiegetrouw met de gehele familie van mijn kant bij elkaar geweest voor het spel, nootjes schieten. Het was erg gezellig en wij hebben dik gewonnen.

Paasmaandag, lekker lang op bed gelegen, paasbrunch en daarna lekker in het zonnetje zitten. Wel met mijn studie boeken erbij want ik heb woensdag weer een examen. Heerlijk al die vrije dagen.

Maar morgen begint het gevlieg en gedraaf weer om iedereen op tijd de deur uit te krijgen en zelf ook nog op tijd op het werk te komen.

Thats life en ik zou niet anders willen.

fijneavond31

 

20:49 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-04-09

Bijna Pasen


Het is al bijna Pasen en ik heb er zin in. De weersvoorspellingen zijn goed, het zonnetje wordt verwacht.

Eerste paasdag gaan we zoals elk jaar weer tradioneel getrouw met de familie van mijn kant met elkaar een spel spelen. Het is een Gronings gebruik en het heet "noten schieten". Het is een erg leuk spel en we vinden het allemaal erg leuk om te doen. Natuulijk zullen er ook eieren geverfd en ook gezocht worden. Lekker hapjes en drankjes erbij, mmmm wat wil een mens nog meer

ei9
.

Nog een dagje werken morgen en dan heb ik 4 dagen vrij, heerlijk!

20:54 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-04-09

Grootse plannen

hallo29

Wat ben ik hier al lang niet meer geweest zeg, de tijd gaat snel als je het druk hebt.

Manlief en ik zijn druk, druk bezig met onze toekomst en de toekomst van onze kinderen. We hebben grootste plannen en het begin is al in werking gezet. Nu is het afwachten, wel spannend hoor.

Nee, we gaan niet trouwen want we zijn al getrouwd, volgende week zaterdag al weer 6 jaar om precies te zijn. Jeetje hoe houd ik het vol hè hahahaha.

Nee het is iets anders maar verklappen doe ik het nog niet, ik wil eerst zekerheid.

Nu eerst nog ff aan de schoonmaak en genieten van het zonnetje.

katten57

Fijn weekend, see you!

14:48 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-03-09

Heerlijk.

Heerlijk wat een weertje heerlijk, Lachenheerlijk,Lachen heerlijk.Lachen Ik heb vanmorgen heerlijk in het zonnetje gezeten, kop koffie erbij wat wil een mens nog meer.

Gisteren heb ik een leuk boek van mijn collega gekegen, "toeval bestaat niet" genaamd. Ik heb het boek vanmorgen in één ruk uitgelezen, echt leuk. Dat toeval niet bestaat daar ik geloof ik in. Sommige dingen gebeuren met een reden.

Mijn collega gaat ons verlaten en gisteren heeft zo op het werk afscheid genomen. Leuk vind ik het niet want het was erg gezellig met haar op het werk. Gelukkig geldt het afscheid voor ons alleen voor de werkvloer daar wij zeker contact houden. We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden en voelen elkaar heel goed aan. We kunnen ook heerlijk met elkaar lachen, ja haar wil ik niet kwijt. We hebben al een aantal afspraken in de agenda staan.

katten25

Gisteravond hebben als afsluiting van de dag samen gegeten bij de Griek. Het was erg gezellig en het eten was erg lekker, mmmm als ik er aan terug denk wil ik nog wel zo,n heerlijk, zoet toetje hahaha.

Het weekend staat nu voor de deur en ik hoop dat het zonnetje blijft, dat maakt het leven een stuk aangenamer. Voor nu weer aan de arbeid.

14:08 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-03-09

Etentje

Wat heb ik gisteravond genoten van het etentje met "oud" collegae. Het was erg leuk om mijn collegae weer es te zien. We hebben veel gepraat en ook gelachen, heerlijk. Het is zo'n heerlijk vertrouwd groepje.

En dan het eten, wat een verscheidenheid aan eten, jeetje. Ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken want het ziet er allemaal lekker uit. Natuurlijk heb ik ook wat laten wokken en ik vond dat erg lekker. Het toetje van fruit met ijs en slagroom was ook erg lekker. En dan nog een stukje appeltaart me een grote aarbei met slagroom bij de cappucino, mmmmm.

Dit was weer een zeer geslaagd avondje. Lieve collegae, ik hou van jullie! Big hug.

 harten27

12:52 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-09

Tijd geleden

Het is al een tijdje geleden zie ik dat ik hier ben geweest.

Het is de laatste tijd druk, hectisch en er gebeurd weer es van alles. Het is druk op mijn werk, ik ben druk met school en thuis is het hectisch. Dingen lopen niet echt zoals ze moeten lopen en mijn energie is bijna op.

Had ik het in mijn vorige postje nog over mijn zoon en zijn goede baan, nu die baan heeft hij niet meer. De baas wilde hem in deze tijd geen vast contact geven en een contract voor bepaalde tijd kon niet meer. Nou het was voor ons allemaal een grote schok daar we er helemaal niet opgerekend hadden. De baas heeft ook nooit met een woord gerept over het eventueel niet verlengen van het contract, echt misselijk. Iedereen in paniek daar mijn zoon net een half jaar op zichzelf woont en de kostwinner is. Daarnaast heeft mijn zoon net een leuke vakantie geboekt met zijn vriendin. Inmiddels is de ergste schrik voorbij en is de WW aangevraagd. Ik weet ook zeker dat mijn zoon wel weer werk krijgt want hij is een harde werker. En trots op hem blijf ik natuurlijk.

Verder ben ik een beetje door mijn energie heen. Ik denk dat het tijd wordt dat het zonnetje wat meer gaat schijnen. Vanmiddag heb ik heerlijk achter huis een tijdje buiten gezeten met het zonnetje op mijn gezicht echt lekker. Ik had vandaag een dagje vrij. Vanmorgen hadden we een afspraak en ik heb het middagje vrij er bij gepakt.

Morgen nog een dagje werken en dan heb ik al weer weekend. Ik ga morgenavond eerst uit eten met een groepje "oud" collegae. Sommigen heb ik al een hele tijd niet gesproken dus ik heb er zin in.

Voor nu, naar bed en morgen weer opstaan met een dansje (mijn wekker ).

Alvast

dagen13

 

21:42 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-02-09

Verjaardag

Ik ben net thuis van het sporten. Ik heb me anderhalf uur in het zweet gewerkt en zweten wilde het wel. Ik had gisteren wat roseetjes gedronken op de verjaardag van mijn zoon en dat was wel te merken haha. Maar maakt niets uit, ff goed zweten, daarna ff onder de zonnebank dan nog even in de sauna en ik moet er weer tegen kunnen. Ben best wel moe haha.

Zoonlief is gisteren 24 jaar geworden, tijd voor een feestje natuurlijk. Daar hij sinds vorig jaar op zich zelf woont gingen we bij hem op visite en dat is voor de eerste keer best raar. Hij had alles op orde hoor en het was erg gezellig. Ook wel handig dat hij niet meer thuis woont want volgende week zaterdag geeft hij een feest voor zijn vrienden en dan heeft hij de boel op de kop en niet ik.

Het geeft niet, zoonlief doet het goed. Hij staat met beide benen op de grond en heeft zijn zaakjes goed op orde. Hij heeft een goede baan en sinds kort een leuke vriendin, wat wil een moeder nog meer. Ja ik ben erg trots op hem.

Nu nog ff aan de studie want ik heb morgen een toets.

goedenavond24

14:44 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-02-09

Luisteren

Zijn er nog mensen die echt tijd voor elkaar hebben en naar elkaar luisteren??

De wereld is zo hectisch, iedereen heeft het druk, ik ook. Ik vlieg van huis naar werk 4 dagen in de week, naar school 1 avond in de week en naar sport 1 avond in de week. Dan heb ik het nog niet gehad over de huishouding en het runnen van een gezin met 3 kinderen beneden de 15 jaar, 3 katten en 2 luiddruchtige honden, gek wordt ik er soms van. Natuurlijk probeer ik rust momenten voor mijzelf te creeën, moet ook wel ander houd ik het niet vol. Ook probeer ik mijn sociale contacten te onderhouden wat niet altijd gemakkelijk is. Mijn energie is ook een keer op.

Ik mis mensen die echt belangstelling voor mij hebben, die echt naar mij luisteren, mensen die tijd voor mij hebben.

Ik vind het erg teleurstellend te merken dat in de hectiek van het leven er nog nauwelijks tijd is voor elkaar.

Je hebt iemand nodig
stil en oprecht
die als het er op aankomt,
voor je bidt en vecht
Pas als die iemand
met je lacht en grient,
dan pas kan je zeggen...
"Ik heb een vriend"

Van Toon Hermans.

 

 

19:20 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-02-09

Verwendag

Ik heb morgen mijn verwendag en ik heb er zo'n zin in jippieeeee!

Ik ga er echt van genieten en de hele dag meenemen. Lekker koffie met wat lekkers, saunaatje, massage, lucnh, diner en een schoonheidsbehandeling van anderhaf uur!!! Wat wil een vrouw nog meer!!!

Het was een drukke week dus ik ben er ook wel aan toe. Ben weliswaar weer begonnen met werken maar was nog niet 100% fit. Ik wilde alleen geen achterstand meer oplopen met werk en school. Ben dus ook naar school geweest, heb examen gedaan, nog een tweetal prive gesprekken gehad dus ik ben blij dat de week voorbij is. Wel was het een positieve week, dat voelt goed en dat ga ik vasthouden.

weekend30

18:53 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-02-09

Examen

Yes Yes Yes, ik ben vanmorgen geslaagd voor het Excel examen. Een pak van mijn hart. Ik heb inmiddels 3 modules afgesloten en nog tig te gaan. Nu eerst aan de slag met Nederlandse Bedrijfscorrespondentie want na de voorjaarsvakantie hebben we daar een toets van. Ik vind het niet echt moeilijk maar moet het nog wel doornemen.

Verder zijn we 2 weken geleden met Internet en communicatie en Outlook begonnen. We werken in Vista 2007 en dat is nieuw voor mij maar het internet op zich niet. Ben ook benieuwd of Outlook mij nog iets nieuws te leren heeft want daar werk ik dagelijk mee.

Maar goed, mijn dag kan vandaag niet meer stuk!!!!!!!!!!!

10:57 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-02-09

Verjaardag

Mijn verjaardag zit er inmiddels op. Ik heb het grootste gedeelte van de dag helaas in bed gelegen, het zij zo. Gelukkig had ik vooraf aangegeven geen huis vol visite te willen dus dat kwam goed uit. Toen mijn kinderen met aanhang er waren ben ik een aantal uurtjes van bed geweest.

Ik heb hele leuke cadeaus gekregen. Ik heb van manlief een zilveren armband gekregen voor Trollbead bedels en van de jongsten heb ik van elk een mooie glazen Trolbead bedel gekregen. Het beging is er. Nu sparen voor de andere bedels die ik nog graag aan deze armband wil. Er zijn heel veel bedels maar ik wil alleen diegene die mij wat zeggen.

Van mijn zoon, dochter en alles wat daar omheen hangt heb ik een verwendagje cadeau gekregen. Een dagje sauna, met massage, schoonheidsbehandeling, diner etc. echt heerlijk. Ik word zaterdag gebracht en weer gehaald, wat een luxe hè. Ik heb er zo'n zin in en ben er ook aan toe. Een hele dag voor mezelf, ik hoef niets te doen behalve genieten jippieeeee!

Verder heb ik nog een mooi dienblaadje gekregen met 4 kopjes, een blok chocolade, een zwarte ketting en hele lieve gedichtjes en kaartjes.

Jammer dat ik deze week ziek ben, de verjaardag raakt op deze manier zo in het vergeethoekje. Het zal maandag worden voor ik weer ga werken en naar school ga. Ik heb inmiddels school ook moeten missen en loop achter, daar baal ik best van want dat is zo moeilijk in te halen. Volgende week woensdag heb ik weer een examen en ik zal proberen één deze dagen me daar es over te buigen.

12:21 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

31-01-09

Ziek!!!

Shit, shit shit, ik ben weer niet fit en weer voor mijn verjaardag morgen. Vorig jaar was ik ook niet lekker en heb ik niet veel van mijn verjaardag mee gekregen. Overdag ging het nog wel maar ik lag 'er s-avonds vroeg in, de visite zat nog beneden.

Vrijdag was ik al niet lekker en het wordt alleen maar erger. Hoesten, last van de keel, oren en tegen overgeven aan. Ik ben vanmiddag weer mijn bed in gedoken en ik ga zo ook weer. AltijdIsKortjakjeZiek

Ik heb het momenteel ook wat te druk en dat zal zeker mee spelen. Op het werk is het druk en thuis ook. Manlief is veel weg voor zijn werk en ja dat sta ik er alleen voor. Dat breekt me een beetje op. Mijn weerstand wordt dan minder en hup daar ga ik weer. Het is al de tweede keer in een paar weken tijd.

Goed morgen weer een dag en wie weet voel ik me dan weer beter. Ik ben jarig en hoef niets te doen is mij verzekerd door de kinderen dus dat scheelt. Ik mag de jongste om zes uur wel wakker maken als ik iets moet heeft ie gezegd, grappig hè. Ik zal daar maar geen gebruik van maken want dat is me nog wat te vroeg. Een ontbijtje op bed gaat er altijd in en dan nog de cadeautjes, ik ben benieuwd.

Fijne zondag en see you.

 

22:25 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-01-09

Dirty Dancing 2

Wat een geweldige musical, overweldigend. We hebben zo genoten 3 uur lang, echt super. Het is echt een musical voor ons, veel dans, weinig zang en veel muziek.

dirty-dancing-musical-hamburg-1

We waren al in de middag al in Utrecht en zijn eerst wezen shoppen. Niet dat we veel gescoord hebben haha. Mijn dochter heeft op de valreep nog een mooi blauw shirt gekocht en that was it! Maar we hebben wel veel plezier gehad en heerlijk gegeten. Echt leuk hoor zo'n dag samen met mijn dochter op stap.

Na de musical zijn we nog ff de dansvloer opgeweest en daarna was het hollen om de laatste trein te halen. Moe maar heel voldaan waren we om 02.30 uur thuis.

12:41 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-01-09

Dirty Dancing!

Ik heb zo'n zin in volgende week zaterdag want ik ga dan samen met mijn dochter naar de musicul Dirty Daning jippieeee!

 9CZCALK5P99CARTY5HGCA1K22RNCA1P158ACA4V37ADCASFRNT3CAYUF5GLCAWR4ENICA4XE5NHCA7IV3XFCAM0ZXLSCA264XD9CA4TDSWSCAJW9VKVCA49ZT4JCAFKZV9LCAEEO4F0CALQ5HMSCAVXJGD5

Het is een rib uit mijn lijf want wat zijn die kaartjes duur en dan moeten we er ook nog heen. We gaan lekker met de trein, lekker relaxed. Een beetje vroeg in de middag heen zodat we ook nog ff kunnen shoppen en eten.

Samen met mijn dochter op stap vind ik erg leuk, doen we eigenlijk veel te weining maar ja ieder heeft z'n eigen drukte. Maar we gaan, heb de kaartjes al in huis, de regeling van de treinen al geprint dus ik ben er helemaal klaar voor.

Nog een week te gaan.

16:02 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-01-09

Sporten / Zonnebank

Ik ben het jaar weer met goede voornemens begonnen natuurlijk staan de gezondheid en mijn gewicht op de eerste plaats. Ik geef toe dat ik de laatste maanden mezelf qua sport verwaarloosd heb. Had ff andere prioriteiten maar ik voelde me daar niet helemaal goed bij. Ik wil graag sporten omdat het goed voor mijn lichaam is en ik me er goed bij voel.

images

Dus vanmorgen om 10.00 uur ben ik naar The Sportsclub getogen. Nieuw setje sportkleding aangeschaft. Ik wilde voor paars gaan maar het is weer zwart geworden. Ja ik ontkom er niet aan dat bij mij ook de jaren gaan tellen en dat de natuur daarin zijn gang gaat en zwart kleed nu eenmaal af hè. Maar goed de nieuwe zwarte kleding zit lekker en staat best goed al zeg ik het zelf. Ik voel me er in ieder geval zekerder in dan in mijn oude kloffie.

Na het sporten wilde ik me verwennen door onder de zonnebank te gaan. Er was een zonnebank vrij dus ik kon. Van mijn dochten had ik begrepen dat er bij de sportsclub zakjes creme voor onder zonnebank te koop waren voor een euro. Daar ik momenteel een zeer droge huid heb dacht ik er goed aan te doen mij in te smeren dus de medewerkster achter de balie gevraagd om een zakje creme. Nu zijn er verschillende varianten en die mijn dochter bedoelde was op. In overleg met de medewerkster besloot ik een rood zakje te nemen wetende dat deze creme mij zou helpen snel bruin te worden en dat is wat ik wil. Ik mocht de creme niet op mijn hoofd smeren en gelukkig heb ik dat ook niet gedaan.

Zakje mee, goed ingesmeerd en hup 10 minuten onder de zonnebank. Toen ik onder de zonnebank vandaan kwam en in de spiegel keek schrok in me een hoedje, ik was echt zo rood images
als een kreeft met hier en daar een witte vlek!! O jee wat heb ik nu!! Blijkt dat waar ik goed gesmeerd heb ik ontzettend rood ben geworden en daar waar ik niet goed bij kon of dom weg vergeten ben witte vlekken heb. Tja en ik begon het ook te voelen, jeetje ik kon wel uren in de zon hebben gelegen, dit was niet mijn bedoeling. De sauna ging ook niet door, heb het een paar tellen geprobeerd maar het brandde veel te erg. Onder de douche koelen brrr, wat kan het water dan koud zijn. Na het douchen heb ik me goed ingesmeerd in de hoop dat ik daarmee de schade nog wat kan beperken.

Inmiddels zijn we een aantal uren verder en de roodheid zakt een beetje af. Het brand nog wel wat maar al veel minder dan vanmorgen. Jeetje wat kun je dan wat beleven zeg. Ik ga wel weer onder de zonnebank maar die creme komt niet weer op mijn huid.

Moraal van het verhaal,smeer niet zo maar een smeerseltje op je huid als je onder de zonnebank gaat, laat je goed voorlichten!

 

19:19 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende