22-03-08

Paasweekend

paasei8

Ons paasweekend is goed begonnen, we zijn gisterenavond uit geweest. Manlief, zoonlief, een vriend en ik zijn samen naar een concert geweeest van de blues zanger, Omar & the Howlers. Ze komen uit Amerika, Texas, en manlief is een groot fan van ze. Het was te gek, ik heb heerlijk staan swingen. Er waren redelijk veel bekenden en dat maakt het ook altijd gezellig. Een vriendin van mij en haar vriend waren ook weer van de partij. In het voorprogramma speelde de band Oberg en dat vond ik ook goed.

Het is lang geleden dat we samen uit zijn geweest,  ik denk wel zo,n driekwart jaar, sinds hier van alles speelt. Nu bijna alles op de rit is en het alleen nog maar de goede kant op kan gaan pakken manlief en ik ons eigen leventje ook weer op.

 paaskuiken8

Vandaag lekker rustig, nog wat dingetjes doen, de laatste inkopen halen voor morgen. Morgen gaan we eerst met het hele gezin Paas ontbijten, lekkere broodjes en natuurlijk veel eieren hahaha. De kinderen zijn al weken bezig met de place mats en de eierhoudertjes inkleuren. Morgenmiddag gaan we samen naar mijn familie zoals elk jaar waar we het traditonele spel "noten schieten" gaan spelen. Dat is elk jaar weer een belevenis, ik hoop alleen dat het weer geen roet in het eten gooit daar het voor een gedeelte buiten is.eastereggline31

En maandag hebben we weer het rijk ff alleen en willen we er samen op uit. Lekker ergens zitten, iets drinken en misschien ook nog wel uit eten. Heerlijk ik heb er zin in.

Laat de paasdagen maar komen.

13:09 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het klinkt in ieder geval heel gezellig!! Geniet van je gigantisch paasontbijt morgen en natuurlijk ook een fijn paasfeest!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.