30-03-08

Luie zondag

 lammetje

Ik heb iets met lammetjes en vandaag heb ik een klein lammetje op de arm gehad, zo lief. Het was lammetjes dag en er kon een kijkje genomen worden in een heuse schapen schuur met ook veel lammetjes natuurlijk. We vonden het erg leuk.

Vanmiddag was een luie middag. Het weer viel tegen, het regende en ik vond het koud. Nadat ik nog ff naar bed was geweest heb ik met op de bank genesteld met mijn boek. Manlief lag voor pampus op de andere bank, dochterlief lag ook ff op bed want die voelde haar niet zo lekker. De jongsten waren eerst aan het kleuren en later kwamen die ook in de kamer zitten lezen, heerlijk relaxed.

hamsters5

We hebben sinds gisteren een nieuw gezinslid, nl Hummie de hamster. De baas van Hummie wilde er niet meer voor zorgen en daarom konden we Hummie zo krijgen met mooie kooi en al. De katten kijken niet naar Hummie om maar de honden vinden die gekke muis in een kooitje, die zo af en toe in een molentje rond rent, wel interessant. En Hummie die voelt zich zo af en toe wel heel bekeken met al die gezichten vlak voor de kooi. De kinderen vinden Hummie te gek en ook ben gek op hamsters. Er is wel een probleem. Hummie moet weer handtam gemaakt worden, ze bijt. Ach, met veel liefde van ons allemaal zal dat zeker lukken.

18:34 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hier is het ook terug zo'n typische luie zondag... dat heeft wel iets vind ik ;-)

Succes met Hummie de hamster!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 30-03-08

Wij vooral ik dan, deden ook rustig!

Gepost door: Suus | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.