04-04-08

H&M

Gisteravond uit mijn werk naar een "oud"collega geweest. We hadden afgesproken dat ik eerst ff de stad in zou gaan zodat ze thuis wat kon regelen. Ik zou om half 7 uur bij haar zijn. Ik was er tegen half 6, auto geparkeerd, geld in de parkeerautomaat tot 5 over half 7 en ik ging op weg.

 h&m_logo

Een uurtje is niet veel dus waar zou ik heen gaan??? De C&A kwam ik het eerst tegen en ik naar binnen. Tot mijn verbazing hadden ze een redelijke ruime keuze aan rokken. Ik nam 3 rokken mee de kleedkamer in, passen natuurlijk. Nu had ik gisteren een hele dag last van een opgeblazen buik wat zeker niet bevordelijk is voor het passen van nieuwe kleren maar vooruit. Nou dat was weer heerlijk confronterend, maar 1 van de 3 rokken zat redelijk de anderen zaten strak, te strak. Wel maat 38, verdorie ik ben wel gegroeid hoor. In de C&A heb ik dat wel vaker, wat voel ik me dan dik brrrr., zijn daar de spiegels niet goed of zo?? De rokken terug gehangen en verder. Er moest daar ook een H&M zitten dacht ik en ja hoor daar zag ik de winkel, ik snel heen. Ik had het inmiddels bloedheet maar goed. Snel de H&M binnen en op de rekken sneupen. Hier vond ik ook rokken en deze met een shirt en een lange witte broek mee de kleedkamer in. Gauw passen want de tijd ging sneller om dan ik had gedacht. Witte broek paste wel maar zat niet echt lekker. Een rok met strepen ( ja echt strepen) met zwart shirt vond ik wel mooi. Snel weer aangekleed, nog een paars shirt uit de rekken getrokken en op naar de kassa. Daar stond een echtpaar voor me met 2 kinderen te kwekken en die hadden nogal veel gekocht. Al me al schoot het niks op en ik dacht aan mijn parkeerkaartje, ik was al over tijd, help straks ook nog een bekeuring en daar zit ik niet op te wachten. Eindelijk was ik aan de beurt, hup snel gepint en lopen, snel snel. Kom ik bij de parkeermeter, gelukkig geen bon hè hè. Snel de auto anders geparkeerd en op naar mijn collega. Eenmaal boven, ze woont drie hoog, kon je mijn kleren wel uitwringen van het zweet bah, ik heb daar zo'n hekel aan. Maar goed toen ik eenmaal op de bank zat met een lekker bord eten en een goed glas rode wijn voor me was alles gauw vergeten. Het was een heerlijke avond, we kunnen het samen goed vinden en lachen samen heel wat af.

 

Goed, de kleren van H&M, ik heb ze vanavond even weer gepast en ik ben er nog niet over uit of ik ze hou, ik denk zelfs van niet. En ik heb mazzel want ik hoef niet ver te reizen om de kleren terug te brengen of te ruilen want sinds afgelopen woensdag hebben wij hier ook een filiaal van H&M. Ik hoop dat ik nog iets anders leuks vind, ik moet er gewoon wat meer te tijd voor nemen.

Zo zie je maar weer haastige spoed is zelden goed maar de avond was zeker geslaagd.

 

22:21 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ja en in die grote ketens kan het nogal warm zijn! Dat vind ik ook zo irritant!

Groetjes en fijn weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 05-04-08

De commentaren zijn gesloten.