06-04-08

Weekend

 lijnroospaars

Het weekend zit er op, jammer want ik heb me prima vermaakt.

Gisteren ben ik de hele middag met de oudste van mijn man wezen winkelen. Ze wilde graag nieuwe kleren en dan graag in die mooie felle kleuren die tegenwoordig zo in zijn. We zijn daarin ook geslaagd maar leuke bijpassende schoenen konden we niet vinden.

Ik heb mijn inkopen van donderdag teruggebracht bij H&M, het was niet helemaal mijn ding. En druk dat het bij H&M was, giga en dan wordt het zo chaotisch. Ik ga later wel eens weer heen dan is het vast iets rustiger. Ik heb nogal een broek gekocht bij Didi en een roze shirt met goedemoggel erop. De broek van Didi is wel duurder dan iets van H&M maar het zit goed en het is meer mijn ding. En wees eerlijk, ik word ouder en pas niet meer in die strakke kleding, jammer genoeg.

Vanmorgen heb ik gesport, ook weer samen met de oudste dochter van mijn man. Ja het was een beetje haar weekend. Zij wil graag op een sport en weet nog niet echt wat en daarom was ze ff met mij mee om te zien of fitness iets voor haar is.

Vanmiddag zijn we met ons allen naar de film Alvin and het Chipmunks geweest. Wat een heerlijke familiefilm, pratende en zingende chjpmunks. We hebben veel gelachen en dat kon ook wel want we zaten maar met ons zessen in de zaal van de Bios.

Vanavond me met de was bemoeit, gestreken en we zijn weer klaar voor een nieuwe school- en werkweek. 

 Voor nu, welterusten en morgen gezond weer op.

beerAnimation3

22:16 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.