12-04-08

Week

De werkweek was hectisch maar wel erg leuk. Ik voel me dan helemaal als een vis in het water, heerlijk toch?

39264

Donderdagavond ben ik met een collega naar de film The Eye geweest. Mischien had ik me er weer iets teveel van voorgesteld want ik vond em niet echt geweldig. Het verhaal was wel leuk maar ik had de film spannender verwacht en op enkele schrikeffecten na vond ik de fim niet spannend. Jammer maar we proberen gewoon weer es een andere film. Na de film hebben we onder het genot van een glas ( glaasjes) rode wijn gezellig zitten praten.

alcohol7

Gisteren waren manlief en ik 5 jaar getrouwd! Alweer 5 jaar. Aan de ene kant denk je waar is de tijd gebleven en aan de andere kant waren het best lange jaren. In die 5 jaar hebben we toch het nodige voor de kiezen gekregen en dat maakt ook dat ze soms best zwaar waren. Toch kan ik wel stellen dat ondanks alles onze relatie goed is, de basis is goed en dat vind ik het allerbelangrijkst. Ik hoop dat ook dat we nog heel lang samen mogen zijn en met onze kinderen en met wat er aan huisdieren rondhuppelt.

harten11

Vandaag heb ik vrij en ik heb vele plannen maar of er ook iets van zal komen. Ik zit nu nog heerlijk in mijn ochtendjas, kop koffie er bij en de zin om iets te doen heb ik nog niet. Toch wil ik, als het weer het toelaat, ff achter in de tuin bezig. Ff de dingen op zijn plek zetten zodat we buiten kunnen zitten zodra het zonnetje weer verschijnt.

zon16

Wat is het toch heerlijk als het zonnetje schijnt. Ik voel me dan blijer en geniet meer. Gek dat de zon dat met je kan doen hè.

 

10:46 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een heel fijne maandagnamiddag en avond nog, liefs

Gepost door: Suus | 14-04-08

Hey Purplerose Ik kan ook zo van het zonnetje genieten, wat leukere kleren aan en naar buiten.
Mijn hond Kelly gaat bij goed weer, ergens tegen een muurtje in de zon zitten genieten met haar oogjes toe. Leuk om zien ...
Maak er nog een aangename week van.

Gepost door: Chris | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.