18-04-08

Ouders

Soms kunnen ouders zo kortzichtig zijn ten opzichte van andere kinderen.

Deze week was één van de kinderen erg verdrietig daar er kinderen in de klas jarig waren geweest en dus feestjes gaven. Op niet één feeste werd het kind uitgenodigd. Ook op de vraag of ze willen spelen komt vaak het antwoord dat het niet mag van de ouders daar die het kind vervelend vinden.

Dit doet me terug denken aan de tijd dat mijn eigen dochter op de basisschool zat. Mijn dochter was erg aanwezig en dat gaf ook wel de nodige problemen. Ik als moeder had het er zeker ook niet gemakkelijk mee. Of mijn dochter nu wel of niet iets had gedaan, als ze er bij was kreeg ze de schuld. Ook door ouders, die haar aanspraken waar hun eigen kind bij stond. Ik vind dat zo'n kwalijke zaak. Vaak waren de meiden alweer de beste maatjes en waren de ouders nog steeds boos en ja dan mocht ze ook niet op feestjes komen. Mijn dochter en ik hebben daar veel verdriet van gehad en nu zie ik het zelfde weer gebeuren.

Het kind is ook een tijd niet echt gezellig in omgang geweest maar dat had een hele duidelijke reden. Inmiddels gaat het een stuk beter maar dat willen de ouders waarschijnljik niet zien. Zo krijgt het kind toch nooit een nieuwe kans. Ik kan me door boos om maken en zo de ouders wel door elkaar willen rammelen maar ja dat gaat niet. Wel zou ik een gesprek met de juf kunnen aangaan en misschien doe ik dat volgende week ook wel.

knorretje9

Eerst genieten van het weekend.

13:20 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een superfijn en fantastisch weekend, hopen op mooi weer, liefs

Gepost door: Suus | 18-04-08

Mijn ma heeft ooit eens ne kleine ferm in zijn kaak geknepen nadat die kleine mij gekrabt had in het gezicht ;-) Die kneep stond er wel een hele tijd in zijn gezicht ;-) Ahja... vanaf het middelbaar wordt toch alles leuker denk ik, behalve het schoolwerk zelf...

Groetjes en fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 19-04-08

De commentaren zijn gesloten.