20-04-08

Lammetjes

Lammetje, lammetje, lammetje, komt es over mijn dammetje, lammetje groot, lammetje klein, wil je wel mijn vriendje zijn?

2006--Lammetjes-schaap

Weer een lammetjes dag en nu in het dorp waar ik opgegroeid ben. 't Fryske Gea had een lammetjes dag georganiseerd. Daar het redelijk mooi weer was zijn de kinderen en ik er naar toe gegaan. Manlief wilde voor het eerst weer es gaan Kiten.

Het was vreselijk druk bij de locatie van 't Fryske Gea waar de lammetjes dag gehouden werd. Er waren allerlei activiteiten voor de kinderen zoal pony rijden, knutselen, sminken ect. Natuurlijk was er weer een hok vol met schapen en lammetjes. Sommigen waren nog heel klein. Wat zijn dat toch schatjes.

Ook waren er herders die met hun honden kuddes schapen dreven en daar werden demonstraties mee gegeven. Prachtig om te zien al ging het wel eens mis en liepen de schapen daar waar ze niet heen moesten. Dat was een geweldig gezicht. De schapen maar rennen en de honden er achter aan, hahaha.

We hebben een heerlijk end gewandeld op de heide, het is daar een prachtige omgeving. Tegen vieren waren we wel uitgekeken en zijn we ff iets gaan drinken bij mijn moeder. Al met al waren we iets over 5 thuis.

Het was leuk.

Nu weer op naar een nieuwe school/werkweek. Is altijd weer wennen op maandagochtend er weer vroeg af.

lammetjes

Voor nu nog ff de douche door, een paar hoofdstukken lezen (de vliegeraar van Khalid Hoesseini) en dan lekker slapen en morgen gezond weer op.

21:32 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het was heerlijk weer he???
We genieten ervan, liefs en een dikke knuffel Suusje

Gepost door: Suus | 21-04-08

De commentaren zijn gesloten.