24-04-08

Hectisch

Jeetje wat een week. Een week met prive afspraken, een week vol overleggen, verslagen, ad hoc dingen ect. Het is zelfs zo dat ik ook morgen ga werken omdat ik er anders niet door kom. Volgende week kom ik nl helemaal niet op mijn werk daar ik maandag en dinsdag BHV training heb en woensdag en donderdag zijn vrije dagen i.v.m. Koninginnedag en Hemelvaart.

Koninginnedag-767259

Ik heb zin in Konninginnedag, lekker naar de rommelmarkt, lekker sneupen naar leuke spulletjes. Ik hoop dat het zonnetje schijnt zodat we ook weer gezellig  bij de muziek kunnen zitten, pilsje erbij, heerlijk. Heb ook wel zin in een paar dagen vrij. Ook 5 mei is voor ons een vrije dag, lekker.

De mei maand is best een drukke maand voor ons. Verjaardagen, feestjes, kamp, familiedag maar eerst hebben de kinderen 2 weken vakantie. Daar zijn ze ook wel even aan toe. Even rust in de tent, niet op tijd staan, lekker uitslapen en rustig aan doen. Lekker buiten spelen, voetballen en met de buurkinderen spelen.

Manlief heeft bijna de achtertuin klaar, nog een paar tegels te gaan. Het geeft een stuk ruimte. Eerst komt er een zitje want de zon schijnt daar het langst en in de zomer komt het zwembad daar te staan. Ik kan niet wachten tot het zover is. Ik vind het zo heerlijk om buiten te leven, gezellig met elkaar te zitten, barbequen, glaasje wijn erbij, toppie. Nu maar hopen op een geweldige zomer.

Voornu regent het. Mag ook wel ff voor de tuin als het zonnetje er morgen maar weer is.

knuffel2

19:58 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.