26-04-08

Kika

 48ZCAJBTY8JCA0SXQ7WCAGIP9NUCANQEP3VCA4M64N2CA3URZL6CALMD2ZECA2AHO4GCA990ZQ2CACBSIQWCAFKEF2CCA8WVQC3CAUC615LCA6D820QCA0Y236ACAY8LZZCCATQ3943CAL1LNTJCA1NY5AP

Wat een heerlijke dag vandaag en dan vooral vanmiddag. Er was vandaag groot feest bij de voetbalvereniging waar onze zoons bij voetballen. Het feest was van de Stichting Friesland Steunt KiKa wat staat voor kinderen kankervrij. Het hele terrein was bezet met kraampjes, kinderspelen, demonstraties ect. Mijn dochter gaf met haar teams 2 keer een demonstratie en mijn zoon had een voetbalwedstrijd tegen een bekend team uit onze hoofdstad. Ze hebben giga verloren maar dat mag de pret niet drukken.

Ik zat heerlijk in het zonnetje op de tribune naar mijn zoon te kijken en was reuze trots. Hij heeft zich ook in gezet voor het opzetten van dit KiKa feest en werkt ook de hele dag als vrijwilliger.

De kinderen zijn in het doolhof geweest waarin ze konden verven, ook hebben ze en ik ook, een schilderijtje gemaakt. Poffertjes, suikerspin, snoep en een ijsje gegeten. Moet kunnen voor een keer toch? Ook hebben ze een gekleurd vlechtje in hun haar laten zetten. Ik wilde ook graag een paars vlechtje maar mijn haar is daar te kort voor, balen!

Vlak voor dat we weg gingen heb ik nog een KiKa beertje gekocht, de helft van de prijs gaat naar KiKa.

1165052498_24091


Eenmaal weer thuis bleek dat manlief met de jongste de achtertuin klaar gemaakt hadden en ik kon dus heerlijk in het zonnetje gaan zitten. Dat heb ik dus ook gedaan met een heerlijk, koud kersenbiertje. Dat vind ik zo'n lekker biertje. Hier en daar nog een bak met plantjes neergezet, prachtig zo. Nu maar hopen dat morgen het zonnetje ook nog schijnt zodat ik heerlijk van de tuin kan genieten. Trouwens met de zon moet ik dan oppassen want mijn gezicht, armen en hals zijn behoorlijk rood geworden vandaag.

Echt het was een heerlijke dag en ik heb ontzettend genoten.

23:10 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Hoi ik moest even denken wie je was maar in 1 keer wist ik het,moeder van Hakim!
Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad tijdens het festival.
En je mag met recht trost zijn op je Hakim,het is een kanjer en hij heeft ons enorm geholpen!

Ik heb nog steeds een tas met merkkleding voor 1 van jullie meiden...breng het wel snel langs.

Groetjes Rieke

Gepost door: Rieke | 30-05-08

De commentaren zijn gesloten.