30-04-08

BHV

De laatste 2 dagen stonden helemaal in het teken van de BHV. Ik had nl 2 dagen training. Gelukkig was de materie niet helemaal vreemd voor mij want de info vloog ons in een rap tempo om de oren. Maar ik kan nu beginnende brandjes blussen, wondjes verbinden, stabiele zijligging, reanimeren ect. Ik weet er weer alles van. Altijd handig om te weten.

koninginnedag

Vandaag is het Konninginnedag en eerlijk gezegd ben ik een beetje teleurgesteld. Vanmorgen eerst ff voor de tv. De Konininging en haar familie bracht ons Friesland een bezoek en ik wilde er toch wel iets van zien. Begin van de middag zijn we naar de buurt gegaan waar rommelmarkt en muziek was. Ik heb nog wel enige hebbedingetjes gekocht, heb ook nog ff met een pilsje bij de muziek gezeten maar ik heb niet zo genoten als de vorige jaren. Dat ik stevige hoofdpijn had zal daar ook wel voor een gedeelte debet aan zijn. Het was best druk hoor, het zonnetje scheen en op een buitje na bleef het droog vanmiddag. Misschien dat ik volgend jaar es naar een vrijmarkt in een andere stad moet gaan?

Gelukkig heb ik nog een paar vrije dagen voor de boeg want ik hoef dinsdag 6 mei pas weer te beginnen. Heerlijk een paar dagen vrij.

18:42 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik kom even langs om hier een stralende vrijdag, en alvast een zeer prettig weekend te komen wensen, liefs

Gepost door: Suus | 02-05-08

Het weer zal daar ook wel mooi zijn zeker ;-)?
Geniet maar van je vrije dagen!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 02-05-08

De commentaren zijn gesloten.