04-05-08

Feest

verjaardag36

Al
2 dagen vieren we feest. De jongste dochter was vorige week maandag jarig en gistermiddag had ze haar kinderfeestje. Ze had 5 meisjes van school uit genodigd en wilde graag haar feestje thuis houden. Nou we hadden mazzel want het was prachtig mooi weer. De meiden hebben zich prima vermaakt, echt super. Ze hebben badminton gespeeld, snoep gehapt uit een bak met water, jeu de boule gespeeld, tv tikkertje ect. Ook ik ben druk bezig geweest met de meiden want ze wilden om de beurt met mij tenissen. Echt een super groepje meiden.

Vandaag is de jongste zoon jarig en vierden we voor vrienden en familie de verjaardagen van de dochter en de zoon. Weer een prachtig zonnig weertje dus we leven buiten, heerlijk. De kinderen zijn ontzettend verwend met cadeautjes, geld en kaartjes. Gelukkig zit er veel knutselspul bij en spele dingen voor buiten.

Nu is de rust ff weer gekeerd. De rommel is opgeruimd de vaatwasser staat aan. Manlief is met de kinderen en een aantal buren Jeu de boule aan het spelen. Ja dat is wat hoor. Vorig jaar was het criquet en tegenwoordig hebben ze helemaal de Jeu de boule ontdekt, gezellig hoor. Ik doe niet mee, ik ga nog ff achter het huis zitten met een boek, ff tijd voor mezelf.alcohol27

Weet je wat lekker is, dat ik morgen niet naar mijn werk hoef. Voor ons is 5 mei een vaste vrije dag, jippie!

20:40 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo! Het lijkt er op dat je een leuke tijd hebt ! Feesten thuis en dan een paar vrije dgen....en wellicht ook mooi weer als toetje(hier is het tenminste supermooi weer!)

Gepost door: magda | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.