08-05-08

Prachtig weer

Wat is het toch heerlijk weer, ik geniet er zo van. Afgelopen maandag heb ik heerlijk in de zon gezeten, ik had echt een vakantie gevoel. bears

Maandagavond ben ik met een dochter naar het bevrijdingsconcert geweest, georganiseerd door het Oranje Comité. Ik ga al een paar jaar heen en vind het iedere keer weer leuk. Heerlijk het Wilhelmus en het Friese volkslied zingen maar ook De Zilvervloot en Us Heitelan. Ook speelt er altijd een brass band en is er een mannenkoor. Ik ben helemaal weg van een mannenkoor. We begonnen met het Wilhelmus en dan hoor ik het koor er boven uit zingen, kippevel moment. In het Oranje Comité zit ook mijn dierbare vriend JB en via hem weet ik van dit concert. Krijg ook altijd kaartjes.Nu heb ik begrepen dat JB stopt met het organiseren van dit concert en ik vind dit erg jammer maar ik begrijp het wel. JB bedankt voor de fijne concerten en je komt toch nog wel zingen??

De afgelopen 3 dagen heb ik gewerkt en ik vind het geen enkel probleem om met dit weer te werken. De mensen zijn allemaal zo goed gemutst. Het was lekker druk en de dagen vlogen om.knorretje8

En ik geniet elke dag weer van de natuur, in een paar dagen tijd zie je de planten uit de grond schieten, de bomen worden mooi groen overal groeien bloemetjes, madeliefjes en ook al pinksterbloemen zag ik, van die mooie paarse, een pracht gezicht. Wat de zon al niet kan doen.

Nu heb ik weer een paar dagen vrij daar het Pinksteren is, heerlijk. Lekker niet al te veel doen en genieten van het mooie weer.

20:46 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.