25-05-08

Wat een week.

Wat een week zeg, een drukke, hectische week met frustaties, confrontaties maar ook blijdschap en vreugde Lachend

Deze week ben ik weer es geconfronteerd met mezelf. Het is wel verhelderend maar ook erg moeilijk om mee om te gaan, om me anders op te stellen maar ik zal wel moeten.

Mijn zoon een huisje toegewezen gekregen en hij gaat dus binnenkort het huis uit. Er moet nog wel heel wat in het huisje gebeuren dus ik heb nog ff tijd om aan het idee te wennen. Ik vind het wel erg leuk voor hem en hij is er ook aan toe. Vrijdagmiddag al veel schoonmaakspullen en verfbenodigdheden ingeslagen zodat er een begin gemaakt kan worden. Ik wil zelf ook graag meehelpen zodat het voor mij ook al een beetje bekend is.

Gisteren had mijn dochter in de middag en avond een uitvoering van alle streetdance teams van de sportclub. De uitvoering is elk jaar alleen had mijn dochter nu ook de leiding en het was dus al weken stressen. Wij, manlief, zoonlief, moi en een aantal vrienden hebben de gehele dag geholpen. Ik had de leiding over de make-up en moest zorgen dat de teams op tijd klaar stonden. Het was hartstikke druk maar het ging helemaal goed en de show was prachtig. Toen het om 22.00 uur klaar was, waren we allemaal kapot. Mijn dochter barste in tranen uit toen ze een ovatie kreeg, alle spanningen velen van haar af. Ja het was zeer geslaagd.

harten27

Vandaag doen we het rustig aan, ter voorbereiding van een drukke week want aankomende week begint hier de avond 4 daagse. De 3 jongste kinderen lopen mee en moeten al vroeg beginnen. Gelukkig lopen manlief en beppe ook mee en hoef ik me daar niet druk over te maken. 

Al met al hoef ik me niet te vervelen. Voor nu zal ik es een nieuwe pot koffie zetten en kijken of er van de rest al iemand wakker is.

13:31 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heeeeey, fijne maandag, liefs

Gepost door: Suus | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.