15-06-08

 

 125

Wat een wedstrijden van Oranje zeg en wat gaat Nederland goed, super man!! Vrijdagavond kon niet meer stuk, eerst naar de musical van een dochter en daarna snel naar huis voor de 2e helft, wat was dat spannend zeg.

Inmiddels woont mijn zoon niet meer thuis. Woensdagavond heeft hij zijn spullen gehaald en was zijn kamer leeg. Ik moest wel ff slikken hoor, het is toch wel anders. Hij was wel vaker een paar nachten weg maar toen waren zijn spullen er nog en nu is alles weg. Weer een nieuwe fase in het leven van mijn zoon maar ook voor moeders hè. Zaterdag zijn we bezig geweest met de laatste dingen. Kasten inruimen, nog wat schoonmaken en spullen ophangen. Dat laatste is altijd het leukst want dan wordt het wat meer eigen. De wasmachine is ook geïnstalleerd dus er kan ook gewassen worden. Vandaag ben ik nog ff "op bezoek" geweest en hebben we samen heerlijk een film gekeken, echt gezellig.

Morgen weer een nieuwe werkdag. Ben benieuwd hoe druk het nu weer zal zijn. Vorige week was het giga druk en liepen we bijna allemaal te stressen. Ook de sfeer is onder de medewerkers een beetje grimmig, negatief. Ik heb het idee dat er medewerkers zijn die ontevreden zijn en dat ventileren bij wie het maar wil horen en daar krijg je onrust van. Helaas blijf je dit soort mensen altijd houden. In plaats naar de betreffende persoon te stappen lopen ze te klagen, bah. Ik ben daar echt allergies voor.

Nu maar hopen dat het dinsdag wat beter zal zijn want dan hebben we afsluiting van onze teambuilding en gaan we iets leuks doen. Ik heb mede mee georganiseerd en heb er veel zin in. Ook hier was alweer het nodige om te doen, tja sommige mensen willen alles weten en kunnen niet omgaan met de leuke dingen in het leven.

Nogmaals overal in het leven kom je mensen tegen die in het negatieve blijven hangen maar ik loop er zoveel mogelijk met een boog omheen.

Laat de nieuwe week maar komen want ik heb er zin in!

20:06 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Onze mannekes doen het idd best aardig ;)
Hihi... en wat een fantastische doelpunten ook steeds!

Fijne maandag, liefs

Gepost door: Suus | 16-06-08

hallo, het leven glijdt verder ook bij jou. Nu is zoonlief de deur uit en in het begin doet dat pijn. Een levensfase is afgelsotne en een nieuwe begint en dat zal ook fijn worden hoor!
Ik duim dat de hollanders mogen winnen hoor!

Gepost door: magda | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.