02-07-08

Vrij!

Ik heb een paar dagen vrij, heerlijk. Ik hoef maandag pas weer te beginnen, jippie!!!

knorretje8

Wat is dat een heerlijk gevoel zeg, dat je anders onder controle hebt op je werk en dat je met een goed gevoel een paar dagen vrij kunt nemen. De hectiek van de afgelopen weken is iets afgenomen en dat geeft ruimte voor andere zaken.

Gisteravond bij de buren geweest voor de verjaardag van hun dochter. Heerlijk buiten gezeten, leuk gezeldsschap en een paar flesjes rose bier, wat wil een mens nog meer. Ik hoef momenteel met niemand rekening te houden. De kinderen genieten van hun vakantie elders en komen dit weekend pas weer thuis. Even rust voor ons allemaal.

Ik had vanmorgen natuurlijk lang uit kunnen slapen maar heb dat niet gedaan. Ik wil de dag helemaal meenemen ben dus eerder opgestaan, heb heerlijk ATWT gezien, kop koffie erbij. De honden zijn al uitgelaten, de was hangt en de wasmachine staat weer aan en nu is het mijn tijd. Wat zal ik es doen vandaag hahaha. funavatars8

In ieder geval van de zon genieten, van mijn boek en van het niets hoeven te doen. Ik heb het 2e boek van Khaled Hosseini "duidzend schitterende zonnen" van een collega te leen. Ik ben er maandagavond in begonnen en kon het nauwelijks weer wegleggen. Mijn collega had dat al gezegd, het pakt je vanaf de eerste bladzij, heerlijk.

Morgen waarschijnlijk een dagje met manlief weg, wordt ook wel es weer tijd. Door alle drukte wil de tijd voor ons beiden er nog wel bij in schieten maar dat maken we morgen dan weet goed.

Goed, ik zal nog een kop kofiie pakken en ga mijn boek in, ik ga genieten.

10:35 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** toevallig langst gekomen ...
maar hele leuke blog !
geniet maar van je vrije dagen !!!
lieve groetjes

Gepost door: carine | 02-07-08

heerlijk he?
Fijne dagen!
liefs

Gepost door: Suus | 03-07-08

De commentaren zijn gesloten.