01-08-08

Laatste vakantiedagen

Ik zit in mijn laatste vakantie dagen. Maandag moet ik weer werken en ik moet er nog niet aan denken. Ik heb het nog zo naar mijn zin thuis, ik verveel me niet en geniet van elk zonnestraaltje.

avonturenpark_hellendoorn_002

Gisteren zijn we zoals gezegd met het gehele gezin met aanhang ( 13 p) naar het avonturenpark in Hellendoorn geweest, het was geweldig. Het is niet een overdreven groot pretpart en uiterst geschikt voor de kinderen. We zijn in de wildwaterbanen geweest, in de rioolrat, het discovery huis, de achtbaan ect. Ik ben niet in de achtbaan geweest die over de kop gaat. Ooit ben ik eens overgehaald dat te doen en dat was eens en nooit weer. De rest van het gezin ging allemaal wel, oohh wat vind ik dat eng en wat was ik blij dat ze er weer uit waren. De kinderen hebben zich zo vermaakt, echt prachtig om te zien.

We hadden bonnen voor een patatje en een smulpakket. In dat smulpakket zat een pakje Taxi, een zakje snoepjes een tatoe en een bon voor een suikerspin. We konden dus 13 suikerspinnen halen maar niet iedereen wilde er één dus we zaten met een overschot aan spinnen, lache.

Bij thuiskomst zijn we buiten gaan zitten met de buurtjes tot in de late uurtjes. Het was echt en zeer geslaagde dag, heerlijk!

Vandaag heb ik een zeer luie dag, moet ook kunnen toch?

Een fijn weekend allemaal, see you!

18:46 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.