11-08-08

Weekend

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad.

Zaterdag begon om 17.00 uur de zeskamp voor jong en oud en wat hebben we een lol gehad. In teams werd er tegen elkaar gestreden op de gekste atributen zoals oa een vliegend tapijt en een lange skyppibal (worst) waar een heel team tegelijk op moest zitten en springen om naar de overkant te komen. Brullen van het lachen want je moest wel tegelijk springen anders ging het niet hahaha. Ik heb er nog spierpijn van.Daarna was er de barbeque, heerlijk veel vlees en salades met stokbrood. Glaasje rose er bij wat wil een mens nog meer.

Gistermiddag het feest ter ere van mijn moeder haar 70ste verjaardag. Gelukkig kon dit ook buiten gehouden worden. Ook hier weer veel lekkere hapjes en drankjes. Het was ontzettend gezellig.

Maar vandaag, het begon goed. De twee jongste kinderen naar de nieuwe school gebracht en dat ging hartstikke goed. Daarna op weg naar mijn werk. Ik was ongeveer halverwege toen de auto in snelheid afnam en tot mijn schrik zag ik dat de thermometer helemaal in het rood stond. Gauw het alarm aan en op de vluchtstrook en daar sta je dan. De ANWB gebeld en daar op gewacht. Die was er vrij snel en de conclusie was dat de auto daar ter plekke niet gemaakt kon worden dus de auto moest daar weg gesleept worden, weer wachten. Al met al heb ik een uur langs de snelweg staan wachten, gelukkig regende het niet meer. Om 11.00 uur was ik weer thuis met de kapotte auto. Ik heb een verlofdag genomen en ben onder de douche gesprongen om weer warm te worden.

Einde van dit verhaal is dat de auto waarschijnlijk niet gemaakt kan worden en dat is vreselijk balen, wat, ik ben vreselijk boos want dit past ons op dit moment echt niet.

16:37 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.