22-08-08

He he

katjes%20in%20put

He he koffie!!! De wasmachien staat aan, was is opgehangen, de honden zijn uitgewees en de boodschappen zijn al gedaan en dat allemaal voor 11 uur op vrijdagochtend. Nou dat gebeurd me niet vaak. Ik had vanmorgen om 08.20 uur een afspraak dus ik moest er op mijn vrije dag vroeg uit. Normaal zou ik dat ook moeten voor de kinderen maar die zijn vrij vandaag en ze zijn boven samen met de lego aan het spelen.

Maakt niks uit, nu is alles gedaan en hoef ik voorlopig de deur niet meer uit. Ja, vanmiddag wel weer want dan hebben we een verjaardagsfeestje bij de buren. Straks eerst ff wat opruimen en schoonmaken want dat is er deze week helemaal niet van gekomen.

Manlief is deze week, na een jaar thuis geweest te zijn, ook weer aan het werk. Het was dus een beetje een spannende week voor ons allemaal. Zoals ik al eerder schreef alles is goed geregeld maar dan moet dit nog in de praktijk blijken. Het ging prima, de kinderen waren wel moe de eerste dagen maar hebben het wel reuze naar hun zin. Ook de oudste heeft vandaag haar eerste schoolweek en vind het geweldig, voor zolang het duurt hahaha. Nee serieus ze vindt het erg leuk op de "hogere" school. Vandaag is ze vroeg vrij en kan het weekend ook voor haar beginnen.

Op mijn werk was het deze week ook druk. De werkdruk is vrij hoog, komt natuurlijk ook nog steeds door de vakantie periode.  Het is goed te merken, medewerkers zijn gestresst en moe. Ikzelf had het gisteren om 17.00 uur ook wel gezien. Tijd om weer op te laden. Helaas heb ik geen kaboutertjes die thuis het werk doen, dat zou wel een stuk schelen haha.

Goed de kop is leeg en ik zal ff verder met de schoonmaak.

Fijn weekend en see you.

11:36 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.