28-08-08

Off day

stress6mq

Ik heb vandaag een off day. Betekend niet dat ik er doorheen zit of zo, nee ik heb een off day genomen van mijn werk. Een lekkere lange dag vrij van mijn werk en heerlijk alleen thuis. Nou ja alleen, tot nu toe dan want er is inmiddels alweer één van de kinderen thuis.

Ik was echt toe aan een dag ff helemaal niks doen. Heb heerlijk uitgeslapen en lekker lang op mijn bed gelegen. Merk ook wel dat ik er aan toe was hoor. Op mijn werk is het momenteel weer iets minder druk maar thuis hakt er nog wel in.

We hebben samen het ritme al aardig te pakken maar het is voor ons allemaal wel erg wennen hoor, lange dagen naar school en werk. De kinderen kijken dan ook enorm uit naar de weekenden. Rust, langer slapen, spelen met de lego en lekker buiten spelen met vriendjes. We plannen daarom ook niet veel meer in het weekend. We zijn dan allemaal liever thuis.

Jammergenoeg zijn er altijd mensen die menen zich te moeten bemoeien met ons gezin. Mensen die nogal kortzichtig zijn en alleen aan hun zelf denken. Mensen die dan hiermee voor onrust zorgen in ons gezin. Onrust bij de kinderen, terwijl die rust nodig hebben en dat ook zelf aangeven. Helaas zullen deze mensen er altijd blijven ben ik bang. Het kost mij ontzettend veel energie om steeds de schade, veroorzaakt door een ander, weer ongdaan te maken maar ik ga ervoor zoals ik overal altijd voor de 100% voor ga.

Voor nu, neem ik nog een lekker bakje koffie en ga ik lekker niks doen.

See you.

 

15:09 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik had gisteren ook zo'n OFF-Day!!!
heerlijk met het mannetje doorgebracht!!!!

Fijne vrijdag en een fantastisch weekend gewenst, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 29-08-08

dag Purplerose, in Belgie gaan de kinderen op 1 september terug naar school.Spanning alom ,dat begrijp je wel . Ook de kleinkinderen zijn terug naar huis en bij oma en opa is het nu stil geworden. We krijgen niet één day off maar meerdere....

Gepost door: magda | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.