01-09-08

Duffe maandag

Jeetje wat een maandag zeg. Ik was zo ontzettend moe en duf, ik kwam maar niet door de dag. Koffie 01_koffie
hielp ook niet, ik bleef sloom en tijdens de rit naar huis had ik moeite mijn ogen open te houden.

Ik begrijp eigenlijk niet goed waar het nu van komt. Donderdag was ik vrij en heb ik vrij weinig gedaan. Vrijdag en zaterdag waren druk bezet met sport, boodschappen doen en poetsen maar gisteren heb ik heerlijk genoten van de natuur en het zonnetje.

stophier_natuur_14

We waren in bos en duin van het dorpje waar ik opgegroeid ben. Dochterlief had een gezellige, sportieve dag georganiseerd voor haar meiden van de demo teams. In de duinen was er eerst een spellen circuit en na de lunch was er een stormbaan, welke door zoonlief en vriend was uitgezet. Dat was best heftig in het warme weer maar het ging erg goed. Na het spel vlaggeroof was er tijd voor verkoeling in het zwembad en 's avonds gingen we barbecuen bij zoonlief thuis. Het was erg goed georganiseerd en erg geslaag. Fijn dat het zonnetje zo scheen.

Ik hoefde gisteren niet echt veel te doen, manlief en ik waren mee als begeleiders en omdat alles zo goed georganiseerd was hoefden we niet veel te doen. Ik heb dus heerlijk genoten van de capriolen van de meiden, de natuur, het zonnetje en van alle lekkers. Wat wil een mens nog meer.

Dus waarom ik vandaag zo duf was????

Morgen nieuwe dag, nieuwe kansen. Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag.smiley36

21:50 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is alweer dinsdag,
fijne namiddag en avond!!!

Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.