05-09-08

Vriendinnen

Er is een tijd geweest dat ik een aantal vriendinnen om mij heen had waar ik altijd terecht kon. Een verscheidenheid aan vriendinnen, met de ene deed ik leuke dingen, bij de ander ging ik logeren en met weer anderen praate ik veel, en lachen niet te vergeten.

Ondertussen zit ik hier en heb niet zoveel vriendinnen meer. Iets wat ik wel jammer vind, ik mis best een stel vriendinnen om me heen, vriendinnen waar ik tegen aan kan kletsen, vriendinnen die mij serieus nemen en mij nemen zoals ik ben. Vooral dat laatste vind ik belangrijk.

Waar zijn die vriendinnen gebleven?? Tja wat zal ik zeggen. Soms verwaterd een vriendschap omdat je niet meer dezelfde interesses hebt, omdat je niet meer op dezelfde lijn zit. En soms blijkt dat vriendinnen niet de vriendinnen zijn die je had gedacht en besluit je afscheid te nemen. Afscheid nemen gaat altijd gepaard met verdriet en dat doet zeer. Ondanks het gemis sta ik volledig achter de besluiten die ik heb genomen.

Gelukkig heb ik nog vriendinnen die mij waarderen om wie ik ben en waar ik het erg leuk mee heb. Ook heb ik leuke collega's en met één ga ik regelmatig een filmpje pikken en / of iets drinken. En praten natuurlijk want we blijken erg op één lijn te zitten. Deze mensen koester ik dan ook zeer.

Hoe ik hier bij kom. Ik heb niet een gemakkelijk jaar door omstandigheden en ja dan voel ik me wel es alleen.

 

20:00 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Eén goeie vriendin is vaak meer waard dan verschillende mensen waarvan je denkt dat het je vrienden zijn, maar waar je achteraf in teleurgesteld wordt ...
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 05-09-08

een hartsvriendin hebben is een luxe een vriendin vinden die weet wat je denkt bij het eerste woord dat je nog maar zegt,die op dezelfde golflengte zit dan jijzelf dat is een luxe.Als je ze vindt leg ze aan een grote ketting want het is niet iedereen gegeven zo iemand te "bezitten"
liefs
Anneke

Gepost door: ave | 08-09-08

De commentaren zijn gesloten.