14-09-08

Heerlijk weekend

Wat een heerlijk weekend zeg. Het zonnetje was er bij en ondanks het feit dat ik best veel gedaan heb, heb ik een heerlijk relaxed gevoel.

71966

Zaterdagmorgen stond ik om hal 11 op het voetbalveld. Het was een beetje frisjes maar het zonnetje scheen, heerlijk. Daarna naar mijn zoon thuis voor een bakkie. Daar werd al gauw een film in de DVD gedaan en we hebben heerlijk relaxed de film The Transformers gezien. Vroeger was die in tekenfilm op de tv. Gave film hoor. Zaterdagmiddag met de meiden de buurt in want er moest weer wat gekocht worden. Het was gezellig in de buurt daar er een Shanti festival was, erg gezellig.

Vandaag heerlijk uitgeslapen, koffie op bed en ff lezen. Daarna nog een paar uurtjes buiten in het zonnetje zitten lezen en nog is het boek niet uit. Ik kon em haast niet weg leggen maar ik moest naar binnen, achter de computer voor mijn huiswerk.

Ik ben vorige week weer gestart met mijn opleiding en ja dan moet ik ook weer huiswerk maken. Daar het een drukke week was had ik nog niet eerder tijd gehad en dus moest het vandaag nog maar het is gelukt hoor. Morgenavond weer naar school en ik heb er zin in. Eer zitten een aantal vrouwen van mijn leeftijd in onze groep en een aantal iets jonger. Ik had direct al aanspraak, ja dat zit wel goed. Het zal wel pittig worden maar we gaan er voor.

01_kat

Ik ben klaar voor een nieuwe werkweek.

 

 

22:22 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.