01-10-08

Verjaardagen

verjaardag27


Feest vandaag want mijn man oudste dochter wordt 13 jaar! De eerste cadeautjes zijn al binnen. Ik geniet nu momenteel van Nick en Simon, mooie muziek waar ze gek op is. Ook de cd van Jan Smit, Stilte in de storm, heeft ze gekregen en daarbij gaan we uit ons dak.

Oktober is de maand van de verjaardagen want 11 oktober is mijn dochter jarig en wordt 22 jaar. Al 22 jaar mijn dochter, mijn dochter waar ik gek op ben en vreselijk veel van houd.

36_3_16

Feestjes dus deze maand, erg gezellig. Lets-party

Ondertussen is de herfst in al hevigheid begonnen. Regen en storm, de bladeren van al van de bomen. Jammer want de bomen waren zo mooi. In het weekend hebben we nog volop genoten van het mooie weer en de prachtige natuur. Ben met de honden naar het bos geweest en mijn zus vierde ook haar verjaardag afgelopen zondag. Heerlijk midden in de natuur, hapje, drankje, gezellig gezeldschap. Zo af en toe heb ik dat ook ff nodig want het leven is best hectisch.

Op het werk is het ook onrustig en daar heb ik zo nu en dan wel last van. Ben laatst tijdens een overleg een beetje ontploft. Ik wist niet wat me overkwam, werkelijk waar maar het gebeurde. Wat te veel emoties op één dag denk ik plus alle emoties die er al zijn aangaande de thuissituatie. Maar goed, het is gebeurd en verder geen gekke dingen hoor. Het is bij ons goed bespreekbaar en dat scheelt.

Het was een zwaar jaar maar het gaat steeds beter en het kan alleen nog maar beter worden.

Nu ga ik om taart!!!verjaardag11

14:42 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hier ook een feestmaand!
hahaha!

Fijne dag en proficiat!
liefs

Gepost door: Suus | 02-10-08

*** Van harte gefeliciteerd !!!!
Heel fijn weekend gewenst
Groetjes

Gepost door: illness | 03-10-08

Verjaardagstaart Hier is het ook in oktober prijs..Ech 5 verjaardagen in de familie...Nier goed voorde weegschaal hoor...

Gepost door: Astrologie | 03-10-08

Dan wordt uw dochter even oud als mij ;-)

Geniet nog van je weekend!


Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 05-10-08

Oude ouders. Las toevallig over dit onderwerp op deze blog.
Even een weetje :92% van de kinderen die door de Kinderbescherming uit huis geplaatst worden hebben ouders tussen de 18 en 30 jaar.
Het is bekend dat oudere ouders veel meer liefde, tijd en aandacht voor hun kinderen hebben. Ze hoeven zich niet meer zo nodig te profileren in de maatschappij en op het werk, de hypotheek is afbetaald, de relatie is in een rustig vaarwater.
En we gaan toch met zijn allen nog steeds naar de Rolling Stones kijken met de energieke (en oude) Mick Jagger. Ik denk dat Mick meer energie heeft dan menige jonge vader.

Gepost door: Jan Verweij | 29-10-08

De commentaren zijn gesloten.