07-10-08

Marco Borsato

We hebben een heerlijk, feestelijk weekend gehad. De meiden zijn naar de film Mama Mia geweest en hebben zich vreselijk misdragen, nee hoor valt wel mee. Ze hebben wel erg veel lol gehad. Zondag verjaardagsvisite, gezellig, een hapje, een drankje en we hebben ook nog gedanst op de muziek van Jan Smit, Nick en Simon, Marco Borsato ect. Echt heerlijk, de meiden gingen helemaal uit hun dak.

We zijn ons nu aan het klaarmaken voor komend weeken. Ik heb al gezegd dat mijn dochter dan jarig is en zij gaat zaterdagavond haar feest houden. Vorig jaar was het erg druk maar erg gezellig. Het was toen mooi weer en we konden toen ook buiten zijn/zitten met de tuinkachel aan. Ik heb gehoord dat het dit weekend ook mooi weer gaat worden dus dat komt goed uit.

En vrijdagmiddag ga ik naar het concert "Wit licht" van MARCO BORSATO, in de Geldredome te Arnhem. Ik heb er zo'n zin in. Het is wel de bedoeling dat we allemaal in het wit gaan dus ik moet nog ff door de kasten van mij en mijn dochter want ik draag bijna geen wit. Zal wel lukken, ga ik maar van uit.20080502211029_Marko_Borsato

Nog 2 drukke dagen thuis en op mijn werk en dan is het zover, Yes, ff eruit, heerlijk!

21:55 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geniet van Marco!

Gepost door: Suus | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.