11-10-08

Weertje

Wat een weertje zeg, het zonnetje schijnt en het is heerlijk buiten. Dat komt goed uit want mijn dochter heeft vanavond haar verjaardagsfeest. Vorig jaar hebben we ook buiten kunnen zitten en dat is vandaag weer de bedoeling. Mocht het al wat kouder worden dan komt de tuinhaard aan. Ik ben druk met de voorbereidingen bezig. De boodschappen zijn gedaan, de cadeautjes ingepakt, huis aan kant en nu ben ik buiten aan het opruimen.

Vanmorgen om 10.00 stond ik al op het voetbalveld te genieten van het zonnetje en van de mooie bomen. Ze zijn momenteel zo mooi van kleur. Het spel is geindigd in een gelijke stand van 5-5 en daar zijn we blij mee want er moest gespeeld worden tegen een team waar mijn neefje inspeelt. Het leek er even op dat we gingen verliezen maar gelukkig niet want hadden we dat nog lang aan moeten horen denk ik hahahahha.

Gisteravond naar het concert van Marco geweest. Het was een prachtig concert. Wat een mensen waren er en de meeste hadden we iets wit aan, echt gaaf. Vannacht 02.00 uur waren we pas thuis maar goed dat hebben we er dan maar voor over.

Mijn koffie is op en ik zal nog ff verder buiten want ik denk dat mijn dochter ook zo komt.

Fijn weekend en geniet van het zonnetje.

15:28 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

fijn weekend.... ik kwam hier even langs en ja zeker het is super mooi weer...gr arie.

Gepost door: Arie | 11-10-08

Hopelijk was het een fijn feestje voor je dochter met prachtige cadeautjes :))

groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-10-08

*** Amaai , die verwelkoming is wel irritant zeg..Verder heel mooi blogje...

Heel fijne en zonnige zondag
Groetjes

Gepost door: Illness | 12-10-08

De commentaren zijn gesloten.