16-10-08

Werk

Gisteren was het alweer een jaar geleden dat ik als MAS begonnen ben met werken. Al weer een heel jaar verder, een jaar wat ik gisteren heb afgesloten met een najaarsgesprek met één van mijn leidinggevende. Er staat een uur voor zo,n gesprek gepland maar ons gesprek duurde 2 uren. Het was een goed gesprek met aandacht voor mijn persoontje en de situatie thuis en op het werk. De score was 100%, de leidinggevenden zijn erg blij met me en vinden dat ik het erg goed doe. Nou dat is goed om te horen natuurlijk ook gezien het feit dat ik een jaar geleden begonnen ben zonder de nodige ervaring en de funcite zelf een invulling moest geven. Super hoor, echt super en ik ben reuze blij.

Het was gisteren de dag van de gesprekken want in de ochtend had ik ook een gesprek en die duurde maar liefst 7 kwartier terwijl hiervoor ook een uur gepland stond. Ja soms gebeurd dat en gelukkig was de tijd er ook voor. Ook dit gesprek was een goed gesprek. Eén keer in de zoveel tijd heb ik dit gesprek om te evalueren hoe het nu met mij gaat gezien de situatie. Ik vond het een zeer verhelderd gesprek.

Gisteravond was ik helemaal leeg, geen wonder natuurlijk. Gelukkig had ik vandaag vrij genomen en kon ik uitrusten. Dat heb ik ook zeker gedaan, heb heel lang op bed gelegen, heerlijk. Moet zeggen dat ik ook niet helemaal fit ben dus de vrije dag kwam wel erg goed uit.

Nu zal ik me voorbereiden op het weekend. Ik heb er zin in maar er moet nog wat gebeuren. Ik heb niet eerder rust denk ik dan dat ik morgenmiddag in de auto zit.

Alvast een fijn weekend allemaal. See you.

weekend30

18:51 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.