31-10-08

Een hele week verder

Alweer een hele week verder.

hall17

Holliday on ice viel me erg tegen met name voor de pauze. Het was chaotisch, niet gelijk en er werd gevallen en niet bij ingewikkelde kunsten. Nee, ik begreep er niet veel van en dat van proffesionals??

Deze week was zoals een gewone week zonder al te gekke dingen. Het is druk om mijn werk maar ik voel me er goed bij. Ik voel me zo ie zo goed en zit lekker in mijn vel. Ik ben weer bezig met dingen voor mezelf te doen en dat voelt goed.

Het lukt me steeds beter om de balans te vinden tussen thuis en mijn werk. Nu heb ik ook een geweldige leidinggevende waar ik altijd terecht kan en dat scheelt enorm. Ben weer aan het sporten na een lange tijd van afwezigheid en ik heb maandagavond mijn eerste toets van mijn opleiding. Ik kan dus de eerste module afronden. De andere module moet ik ECDL examen voor doen en dat moet speciaal aangevraagd worden.

En dan op naar 2 nieuwe modules, ik ben benieuwd welke dat gaan worden. Ik vind het heerlijk om naar "school" te gaan. Ik ontmoet leuke, interessante mensen en leer ook nog wat, wat wil je nog meer, toch?

Dit weekend niet al te veel doen. Nou ja, naar de bieb, voetbal en de meiden willen ff naar H&M dus dan is de zaterdag ook al weer gevuld haha. Nou dan zondag lekker in de rust.

Fijn weekend en

hall27

19:33 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.