10-11-08

Training

Ik heb mijn eerst trainingsdag er op zitten. Ik doe een training "Persoonlijke Vorming en Presentatie." De training gaat oa over communiceren, de technieken van het communiceren, feedback geven en ontvangen, zelfanalyse, presenteren ect. Veel is voor mij al bekend terrein maar ik vind het goed om daar mee bezig te zijn. En presenteren voor een groep vind ik moeilijk en daar ga ik ook aan werken. Ik vond het een leuke leerzame dag.

Mijn eerste module heb ik getoets alleen ik heb de uitslag nog niet. En woensdagochtend heb ik examen. Ik ben iedere dag ff aan het leren en aan de hand van oefentoetsen mijn kennis aan het toetsen. Het valt nog niet mee. Ik heb vooral moeite met de stellingen. Daar ga ik nog al eens de mist in. Morgen nog ff oefenen en dan moet het woensdag maar gebeuren.

Volgende week maandag beginnen de nieuwe modules, Excel voor gevorderden en Ned. bedrijfscorrespondentie, weer heel iets anders.

Ondertussen gaat het huishouden, gezin en werk gewoon door en dat gaat eigenlijk best goed. Gistermiddag een paar vrienden op bezoek gehad voor de verjaardag van manlief en dat was erg gezellig. Ik kan er echt van genieten dat al de kinderen plus wat er bij hoort, thuis zijn. We gaan Sinterklaas ook vieren met ons hele gezin en wat er bij hoort. Ik heb daar veel zin in. We gaan het gezellig maken.

O, ja morgen is het hier Sint Maarten en dan lopen de kinderen met lampionnen om snoep op te halen.  Laten we hopen dat het weer wat beter wordt want het waait nu behoorlijk.

images

Sint Maarten, Sint Maarten de koeien hebben staarten ,de meisjes hebben rokjes aan daar komt Sint Maarten aan!!

Voor nu, eten en vanavond niet naar school maar lekker op de bank voor de tv. Kaarsjes aan, het is om deze tijd zo gezellig in huis, heerlijk.

18:27 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.