21-11-08

Winter

De winter is goed begonnen vandaag want het heeft hier al gehageld en gesneeuwd. Ook waait het erg, regent het veel en is het erg koud. In huis is het heerlijk vertoeven.

Gisteravond ben ik met de collegae naar de Ahoy geweest voor The Night of The Proms, wat geweldig. Het was wel een lange dag daar ik om 11.45 uur al in de bus zaten vannacht om 03.15 uur pas weer thuis was maar het was het waard.

Ik stond met een paar collegae helemaal vooraan bij het podium, we konden de artiesten bijna aanraken, kicken joh. De mooiste optredens vond ik het optreden van Sinead O' Conner, the Simple Minds en natuurlijk LIVE! LIVE vond ik echt super. Ze begonnen met Dolphins Cry en dat is mijn favoriet, kippevel. De zanger zelf mag er ook wel zijn hahahaha. ed-show2

Vandaag heerlijk uitgeslapen en de dingen gedaan die ik altijd op vrijdag doe nl, schoonmaken!!  Het is weer redelijk aan kant en dat voelt goed.

Voor nu de kaarsjes aan, kop thee en voor Popstars met de kinderen.

Fijn weekend.

 

19:39 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Schone muziek tijdens de proms en live is natuurlijk bijzonder goed, hoewel het laatste jaren beetje stiller is geworden!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 23-11-08

De commentaren zijn gesloten.