23-11-08

Zondag

Wat een heerlijke zondag. Lekker uitgeslapen, gelezen en tv gekeken. Ook heb ik nog enige cadeautjes in gepakt die ik gisteren heb gekocht, Ben nu bijna klaar, nog een paar dingetjes en dan kan pakjesavond pakje4maar komen.

De kinderen waren vandaag heerlijk aan het knutselen. Suprises maken voor de cadeautjes voor iemand uit hun klas op school. Ze hebben prachtige creaties gemaakt, echt super. Ik vind dat zo gezellig als iedereen thuis gezellig bezig is met zijn of haar ding. Om 16.00 uur voor de tv met warme chocolademelk met slagroom mmmm lekker.

Toen ik vandaag met de honden ging wandelen buiten voelde ik me ineens blij. Het voelt buiten al echt aan als winter en de kou, heerlijk. Ik heb echt zin aan Sinterklaaspakje7 en de kerstdagen. Heerlijk samen gezellig met het gezin. Ik kan daar zo van genieten.

 

Morgen eerst een training en daarna nog naar school dus ik heb een lange maandag voor de boeg. Ga zo bed, heerlijk in mijn warme bed.

Fijne week!

22:08 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Na toch een wat lange 'afwezigheid' kom ik even gauw een groetje brengen, hopelijk gauw weer tot een volgende, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.