12-12-08

Kerststemming

Zo het huis is opgeruimd, schoongemaakt en de eerste kerstversiering hangt. De kerstboom komt morgen. Ik zie overal al kerstversieringen en bomen. Het is ook wel gezellig in deze donkere tijd. Want donker is het in de ochtend als ik naar mijn werk rijd. Ik hou daar niet zo van maar goed, als het maar droog is.

Ik heb een drukke en enerverende week gehad. Eerst maandag training en daarna nog school. De training was weer erg leerzaam. De stof die we behandelen zet me altijd aan het denken en geeft inzicht in mijn doen en laten, echt erg leuk.

Inmiddels heb ik 2 modules met goed resultaat afgerond en ik ben al weer een paar weken met de nieuwe modules bezig. Echt moelijk zijn de modules niet maar ik moe wel elke week tijd maken voor het huiswerk en ik moet wel bijblijven. Tot nu toe is dat nog geen probleem. Volgende week nog naar school en dan heb ik vakantie en starten we in januari weer. Ook wel ff lekker zo voor de feestdagen.

Verder heeft de rechter akkoord gegeven voor de verlenging van de OTS van de kinderen van mijn man en daar zijn we allemaal blij mee. Het geeft de kinderen een stukje rust te weten dat er voorlopig niks in hun leventje gaat veranderen.

Al met al een enerverende maar wel goede week.

 weekend78

18:40 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Niets dan goed nieuws dus! Dat is natuurlijk ook fijn ;-)

Hopelijk is het een hele mooie kerstboom!


Groetjes en nog een fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 14-12-08

Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie? Stuur jouw kerstactiviteiten door via mail of reacties en kom in het gigantische overzicht op 24 & 25 december!

Alvast bedankt!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 16-12-08

Gelukkig ligt er rechts van die halfblote bink een halfnaakte dame te zweten in de sauna. Van de warmte? Of van die stoere gast?

Hier bij ons hoop ik dat vanavond de Kerstboom uit de doos wordt gepakt en uitgedost!

Nog een prettige namiddag en avond!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.