19-12-08

Kerst

Nog een week en dan is het kerst. We zijn al helemaal in de kerststemming. De boom staat, de versiering hangt en de kaartjes liggen klaar voor verzenden. Ook op het werk zijn we klaar voor de kerst. Dinsdag hebben we een kerstlunch en daar heb ik er veel zin in. Vorig jaar was het ook erg gezellig. Het kerstpakket is ook binnen, een vvv bon deze keer met een doos chocolaatjes, altijd goed.

kerstfun20

De kinderen hun vakantie is begonnen. Man, ik wilde dat ik vakantie had. Ik heb het wel van school maar niet van mijn werk. Het is  druk en hechtisch op het werk. Momenteel lopen er ook een aantal dingen niet goed waar ik behoorlijk gefrustreerd van raak waardoor het werken ff minder leuk is. Gelukkig heb ik een goede collega met wie ik dat kan bepraten. Ik heb het idee dat de meeste collegae wat op de tenen loopt en moe is. Dan zijn er nog een aantal collegae die snipverkouden zijn en zich niet lekker voelen. Ikzelf ben ook 2 dagen thuis geweest omdat ik echt niet fit was en eerlijk gezegd ben ik het nog niet echt kwijt. Op het werk hebben we een klimaatbeheersing en dat werk voor geen meter. Het is erg koud in mijn kantoor en er is geen kachel die je hoger kunt zetten maar goed.

Morgen boodschappen doen en ff de stad in om dingetjes te kopen voor de kerststukjes die we zondag bij mijn zus gaan maken. We maken elk jaar kerststukjes met elkaar en dat is erg gezellig. De kinderen vinden het ook geweldig.

Goed ik zal de kaarten op de post doen en de honden uitlaten.

Fijn weekend!!

15:59 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.