27-12-08

Kerstdagen

Wat hebben we heerlijke kerstdagen gehad. De eerste kerstdag waren alle kinderen met aanhang hier, reuze gezellig. Eerst was er een kerstlunch daarna gezellig samen zijn, kaarten ect. Manlief en een huisvriendin hebben de hele verdere middag in de keuken gestaan om het diner voor te bereiden. Wat was het lekker maar ook veel. Gisteren hebben we er weer heerlijk van gegeten.

Gisteren gewoon lekker thuis. Met de honden gewandeld in het heerlijke koude winterweer. 's- Avonds zijn manlief en ik met 2 stel buren naar de film  "Wit licht" geweest. Daarna nog ff nageborreld haha. Het was een indrukwekkende en ontroerende film. Onze verwachtingen waren een beetje te hoog dus het viel de film een beetje tegen.

Ikzelf vind het een goede zaak dat Marco Borsato op deze manier de mensen duidelijk maakt dat er nog steeds erg veel kinderen geronseld worden voor kindsoldaat. Echt vreselijk hoe dat in zijn werk gaat. Ik zou zeggen allemaal lid worden van Warchild!!!

Nu op naar oud&nieuw. Wij gaan traditie getrouw weer met het hele gezin van mijn vaders kant naar mijn oom en tante. Het zal een hele club worden deze keer want wij gaan ook met ons hele gezin, echt gezellig.

Maar eerst vanavond nog een feest in gala, jaja. De huisvriendin is jarig en houdt een groot feest. We blijven bezig haha.

Goed ik zal koken, ff iets gewoons en gezonds eten.

Fijn weekend.

17:20 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.