03-01-09

Gelukkig nieuwjaar!!

Allereerst de beste wensen voor 2009, laten we er met elkaar een goed jaar van maken.

We hebben een heerlijk oudjaarsdag en avond gehad. Met het hele gezin naar familie geweest. Lekker hapjes, drankjes, klokken geluid, vuurwerk afgestoken en natuurlijk heerlijk bijgepraat met de familie. Mijn neef zijn vriendin is zwanger en in april uitgerekend dus volgend oudjaarsdag is er als alles goed mag gaan, een klein mensje bij. Zo breid de familie verder en verder uit, hartstikke gezellig.

Het vuurwerk was weer prachtig en gelukkig was het vrij helder buiten en niet zo mistig als vorig jaar. De achterburen hadden weer geweldig groot vuurwerk daar valt al het andere bij in het niet. We hebben met velen met bewondering staan kijken, wat een prachtig vuurwerk.

Inmiddels is de rommel weer opgeruimd en de kerstboom de deur uit. Ik heb net de ramen van binnen en van buiten gedaan en met nog druk met de schoonmaak bezig. Doe ik altijd in het nieuwe jaar, kan het er weer even tegenaan hahahaha.

Maandag alles weer in het "gewone"doen. Kids naar school en manlief en ik naar het werk. O nee ik heb maandag eerst nog een trainingsdag en daarna school. Ja ook dat begint weer. Ik heb nog weinig aan mijn huiswerk gedaan dus weet wat ik moet doen dit weekend.

Gisteren ben ik met de kids de stad in geweest. Er moesten nieuwe voetbalschoenen en street-dance schoenen komen. Ook heb ik nog broeken, een shirt en een jas gekocht in de opruiming, heerlijk winkelen vind ik dat.

Goed, ik zal nog ff verder. Een fijn weekend en see you.

14:17 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.