31-01-09

Ziek!!!

Shit, shit shit, ik ben weer niet fit en weer voor mijn verjaardag morgen. Vorig jaar was ik ook niet lekker en heb ik niet veel van mijn verjaardag mee gekregen. Overdag ging het nog wel maar ik lag 'er s-avonds vroeg in, de visite zat nog beneden.

Vrijdag was ik al niet lekker en het wordt alleen maar erger. Hoesten, last van de keel, oren en tegen overgeven aan. Ik ben vanmiddag weer mijn bed in gedoken en ik ga zo ook weer. AltijdIsKortjakjeZiek

Ik heb het momenteel ook wat te druk en dat zal zeker mee spelen. Op het werk is het druk en thuis ook. Manlief is veel weg voor zijn werk en ja dat sta ik er alleen voor. Dat breekt me een beetje op. Mijn weerstand wordt dan minder en hup daar ga ik weer. Het is al de tweede keer in een paar weken tijd.

Goed morgen weer een dag en wie weet voel ik me dan weer beter. Ik ben jarig en hoef niets te doen is mij verzekerd door de kinderen dus dat scheelt. Ik mag de jongste om zes uur wel wakker maken als ik iets moet heeft ie gezegd, grappig hè. Ik zal daar maar geen gebruik van maken want dat is me nog wat te vroeg. Een ontbijtje op bed gaat er altijd in en dan nog de cadeautjes, ik ben benieuwd.

Fijne zondag en see you.

 

22:25 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.