31-01-09

Ziek!!!

Shit, shit shit, ik ben weer niet fit en weer voor mijn verjaardag morgen. Vorig jaar was ik ook niet lekker en heb ik niet veel van mijn verjaardag mee gekregen. Overdag ging het nog wel maar ik lag 'er s-avonds vroeg in, de visite zat nog beneden.

Vrijdag was ik al niet lekker en het wordt alleen maar erger. Hoesten, last van de keel, oren en tegen overgeven aan. Ik ben vanmiddag weer mijn bed in gedoken en ik ga zo ook weer. AltijdIsKortjakjeZiek

Ik heb het momenteel ook wat te druk en dat zal zeker mee spelen. Op het werk is het druk en thuis ook. Manlief is veel weg voor zijn werk en ja dat sta ik er alleen voor. Dat breekt me een beetje op. Mijn weerstand wordt dan minder en hup daar ga ik weer. Het is al de tweede keer in een paar weken tijd.

Goed morgen weer een dag en wie weet voel ik me dan weer beter. Ik ben jarig en hoef niets te doen is mij verzekerd door de kinderen dus dat scheelt. Ik mag de jongste om zes uur wel wakker maken als ik iets moet heeft ie gezegd, grappig hè. Ik zal daar maar geen gebruik van maken want dat is me nog wat te vroeg. Een ontbijtje op bed gaat er altijd in en dan nog de cadeautjes, ik ben benieuwd.

Fijne zondag en see you.

 

22:25 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-01-09

Dirty Dancing 2

Wat een geweldige musical, overweldigend. We hebben zo genoten 3 uur lang, echt super. Het is echt een musical voor ons, veel dans, weinig zang en veel muziek.

dirty-dancing-musical-hamburg-1

We waren al in de middag al in Utrecht en zijn eerst wezen shoppen. Niet dat we veel gescoord hebben haha. Mijn dochter heeft op de valreep nog een mooi blauw shirt gekocht en that was it! Maar we hebben wel veel plezier gehad en heerlijk gegeten. Echt leuk hoor zo'n dag samen met mijn dochter op stap.

Na de musical zijn we nog ff de dansvloer opgeweest en daarna was het hollen om de laatste trein te halen. Moe maar heel voldaan waren we om 02.30 uur thuis.

12:41 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-01-09

Dirty Dancing!

Ik heb zo'n zin in volgende week zaterdag want ik ga dan samen met mijn dochter naar de musicul Dirty Daning jippieeee!

 9CZCALK5P99CARTY5HGCA1K22RNCA1P158ACA4V37ADCASFRNT3CAYUF5GLCAWR4ENICA4XE5NHCA7IV3XFCAM0ZXLSCA264XD9CA4TDSWSCAJW9VKVCA49ZT4JCAFKZV9LCAEEO4F0CALQ5HMSCAVXJGD5

Het is een rib uit mijn lijf want wat zijn die kaartjes duur en dan moeten we er ook nog heen. We gaan lekker met de trein, lekker relaxed. Een beetje vroeg in de middag heen zodat we ook nog ff kunnen shoppen en eten.

Samen met mijn dochter op stap vind ik erg leuk, doen we eigenlijk veel te weining maar ja ieder heeft z'n eigen drukte. Maar we gaan, heb de kaartjes al in huis, de regeling van de treinen al geprint dus ik ben er helemaal klaar voor.

Nog een week te gaan.

16:02 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-01-09

Sporten / Zonnebank

Ik ben het jaar weer met goede voornemens begonnen natuurlijk staan de gezondheid en mijn gewicht op de eerste plaats. Ik geef toe dat ik de laatste maanden mezelf qua sport verwaarloosd heb. Had ff andere prioriteiten maar ik voelde me daar niet helemaal goed bij. Ik wil graag sporten omdat het goed voor mijn lichaam is en ik me er goed bij voel.

images

Dus vanmorgen om 10.00 uur ben ik naar The Sportsclub getogen. Nieuw setje sportkleding aangeschaft. Ik wilde voor paars gaan maar het is weer zwart geworden. Ja ik ontkom er niet aan dat bij mij ook de jaren gaan tellen en dat de natuur daarin zijn gang gaat en zwart kleed nu eenmaal af hè. Maar goed de nieuwe zwarte kleding zit lekker en staat best goed al zeg ik het zelf. Ik voel me er in ieder geval zekerder in dan in mijn oude kloffie.

Na het sporten wilde ik me verwennen door onder de zonnebank te gaan. Er was een zonnebank vrij dus ik kon. Van mijn dochten had ik begrepen dat er bij de sportsclub zakjes creme voor onder zonnebank te koop waren voor een euro. Daar ik momenteel een zeer droge huid heb dacht ik er goed aan te doen mij in te smeren dus de medewerkster achter de balie gevraagd om een zakje creme. Nu zijn er verschillende varianten en die mijn dochter bedoelde was op. In overleg met de medewerkster besloot ik een rood zakje te nemen wetende dat deze creme mij zou helpen snel bruin te worden en dat is wat ik wil. Ik mocht de creme niet op mijn hoofd smeren en gelukkig heb ik dat ook niet gedaan.

Zakje mee, goed ingesmeerd en hup 10 minuten onder de zonnebank. Toen ik onder de zonnebank vandaan kwam en in de spiegel keek schrok in me een hoedje, ik was echt zo rood images
als een kreeft met hier en daar een witte vlek!! O jee wat heb ik nu!! Blijkt dat waar ik goed gesmeerd heb ik ontzettend rood ben geworden en daar waar ik niet goed bij kon of dom weg vergeten ben witte vlekken heb. Tja en ik begon het ook te voelen, jeetje ik kon wel uren in de zon hebben gelegen, dit was niet mijn bedoeling. De sauna ging ook niet door, heb het een paar tellen geprobeerd maar het brandde veel te erg. Onder de douche koelen brrr, wat kan het water dan koud zijn. Na het douchen heb ik me goed ingesmeerd in de hoop dat ik daarmee de schade nog wat kan beperken.

Inmiddels zijn we een aantal uren verder en de roodheid zakt een beetje af. Het brand nog wel wat maar al veel minder dan vanmorgen. Jeetje wat kun je dan wat beleven zeg. Ik ga wel weer onder de zonnebank maar die creme komt niet weer op mijn huid.

Moraal van het verhaal,smeer niet zo maar een smeerseltje op je huid als je onder de zonnebank gaat, laat je goed voorlichten!

 

19:19 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-01-09

Gelukkig nieuwjaar!!

Allereerst de beste wensen voor 2009, laten we er met elkaar een goed jaar van maken.

We hebben een heerlijk oudjaarsdag en avond gehad. Met het hele gezin naar familie geweest. Lekker hapjes, drankjes, klokken geluid, vuurwerk afgestoken en natuurlijk heerlijk bijgepraat met de familie. Mijn neef zijn vriendin is zwanger en in april uitgerekend dus volgend oudjaarsdag is er als alles goed mag gaan, een klein mensje bij. Zo breid de familie verder en verder uit, hartstikke gezellig.

Het vuurwerk was weer prachtig en gelukkig was het vrij helder buiten en niet zo mistig als vorig jaar. De achterburen hadden weer geweldig groot vuurwerk daar valt al het andere bij in het niet. We hebben met velen met bewondering staan kijken, wat een prachtig vuurwerk.

Inmiddels is de rommel weer opgeruimd en de kerstboom de deur uit. Ik heb net de ramen van binnen en van buiten gedaan en met nog druk met de schoonmaak bezig. Doe ik altijd in het nieuwe jaar, kan het er weer even tegenaan hahahaha.

Maandag alles weer in het "gewone"doen. Kids naar school en manlief en ik naar het werk. O nee ik heb maandag eerst nog een trainingsdag en daarna school. Ja ook dat begint weer. Ik heb nog weinig aan mijn huiswerk gedaan dus weet wat ik moet doen dit weekend.

Gisteren ben ik met de kids de stad in geweest. Er moesten nieuwe voetbalschoenen en street-dance schoenen komen. Ook heb ik nog broeken, een shirt en een jas gekocht in de opruiming, heerlijk winkelen vind ik dat.

Goed, ik zal nog ff verder. Een fijn weekend en see you.

14:17 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |