04-02-09

Verjaardag

Mijn verjaardag zit er inmiddels op. Ik heb het grootste gedeelte van de dag helaas in bed gelegen, het zij zo. Gelukkig had ik vooraf aangegeven geen huis vol visite te willen dus dat kwam goed uit. Toen mijn kinderen met aanhang er waren ben ik een aantal uurtjes van bed geweest.

Ik heb hele leuke cadeaus gekregen. Ik heb van manlief een zilveren armband gekregen voor Trollbead bedels en van de jongsten heb ik van elk een mooie glazen Trolbead bedel gekregen. Het beging is er. Nu sparen voor de andere bedels die ik nog graag aan deze armband wil. Er zijn heel veel bedels maar ik wil alleen diegene die mij wat zeggen.

Van mijn zoon, dochter en alles wat daar omheen hangt heb ik een verwendagje cadeau gekregen. Een dagje sauna, met massage, schoonheidsbehandeling, diner etc. echt heerlijk. Ik word zaterdag gebracht en weer gehaald, wat een luxe hè. Ik heb er zo'n zin in en ben er ook aan toe. Een hele dag voor mezelf, ik hoef niets te doen behalve genieten jippieeeee!

Verder heb ik nog een mooi dienblaadje gekregen met 4 kopjes, een blok chocolade, een zwarte ketting en hele lieve gedichtjes en kaartjes.

Jammer dat ik deze week ziek ben, de verjaardag raakt op deze manier zo in het vergeethoekje. Het zal maandag worden voor ik weer ga werken en naar school ga. Ik heb inmiddels school ook moeten missen en loop achter, daar baal ik best van want dat is zo moeilijk in te halen. Volgende week woensdag heb ik weer een examen en ik zal proberen één deze dagen me daar es over te buigen.

12:21 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.