22-02-09

Verjaardag

Ik ben net thuis van het sporten. Ik heb me anderhalf uur in het zweet gewerkt en zweten wilde het wel. Ik had gisteren wat roseetjes gedronken op de verjaardag van mijn zoon en dat was wel te merken haha. Maar maakt niets uit, ff goed zweten, daarna ff onder de zonnebank dan nog even in de sauna en ik moet er weer tegen kunnen. Ben best wel moe haha.

Zoonlief is gisteren 24 jaar geworden, tijd voor een feestje natuurlijk. Daar hij sinds vorig jaar op zich zelf woont gingen we bij hem op visite en dat is voor de eerste keer best raar. Hij had alles op orde hoor en het was erg gezellig. Ook wel handig dat hij niet meer thuis woont want volgende week zaterdag geeft hij een feest voor zijn vrienden en dan heeft hij de boel op de kop en niet ik.

Het geeft niet, zoonlief doet het goed. Hij staat met beide benen op de grond en heeft zijn zaakjes goed op orde. Hij heeft een goede baan en sinds kort een leuke vriendin, wat wil een moeder nog meer. Ja ik ben erg trots op hem.

Nu nog ff aan de studie want ik heb morgen een toets.

goedenavond24

14:44 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-02-09

Luisteren

Zijn er nog mensen die echt tijd voor elkaar hebben en naar elkaar luisteren??

De wereld is zo hectisch, iedereen heeft het druk, ik ook. Ik vlieg van huis naar werk 4 dagen in de week, naar school 1 avond in de week en naar sport 1 avond in de week. Dan heb ik het nog niet gehad over de huishouding en het runnen van een gezin met 3 kinderen beneden de 15 jaar, 3 katten en 2 luiddruchtige honden, gek wordt ik er soms van. Natuurlijk probeer ik rust momenten voor mijzelf te creeën, moet ook wel ander houd ik het niet vol. Ook probeer ik mijn sociale contacten te onderhouden wat niet altijd gemakkelijk is. Mijn energie is ook een keer op.

Ik mis mensen die echt belangstelling voor mij hebben, die echt naar mij luisteren, mensen die tijd voor mij hebben.

Ik vind het erg teleurstellend te merken dat in de hectiek van het leven er nog nauwelijks tijd is voor elkaar.

Je hebt iemand nodig
stil en oprecht
die als het er op aankomt,
voor je bidt en vecht
Pas als die iemand
met je lacht en grient,
dan pas kan je zeggen...
"Ik heb een vriend"

Van Toon Hermans.

 

 

19:20 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-02-09

Verwendag

Ik heb morgen mijn verwendag en ik heb er zo'n zin in jippieeeee!

Ik ga er echt van genieten en de hele dag meenemen. Lekker koffie met wat lekkers, saunaatje, massage, lucnh, diner en een schoonheidsbehandeling van anderhaf uur!!! Wat wil een vrouw nog meer!!!

Het was een drukke week dus ik ben er ook wel aan toe. Ben weliswaar weer begonnen met werken maar was nog niet 100% fit. Ik wilde alleen geen achterstand meer oplopen met werk en school. Ben dus ook naar school geweest, heb examen gedaan, nog een tweetal prive gesprekken gehad dus ik ben blij dat de week voorbij is. Wel was het een positieve week, dat voelt goed en dat ga ik vasthouden.

weekend30

18:53 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-02-09

Examen

Yes Yes Yes, ik ben vanmorgen geslaagd voor het Excel examen. Een pak van mijn hart. Ik heb inmiddels 3 modules afgesloten en nog tig te gaan. Nu eerst aan de slag met Nederlandse Bedrijfscorrespondentie want na de voorjaarsvakantie hebben we daar een toets van. Ik vind het niet echt moeilijk maar moet het nog wel doornemen.

Verder zijn we 2 weken geleden met Internet en communicatie en Outlook begonnen. We werken in Vista 2007 en dat is nieuw voor mij maar het internet op zich niet. Ben ook benieuwd of Outlook mij nog iets nieuws te leren heeft want daar werk ik dagelijk mee.

Maar goed, mijn dag kan vandaag niet meer stuk!!!!!!!!!!!

10:57 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-02-09

Verjaardag

Mijn verjaardag zit er inmiddels op. Ik heb het grootste gedeelte van de dag helaas in bed gelegen, het zij zo. Gelukkig had ik vooraf aangegeven geen huis vol visite te willen dus dat kwam goed uit. Toen mijn kinderen met aanhang er waren ben ik een aantal uurtjes van bed geweest.

Ik heb hele leuke cadeaus gekregen. Ik heb van manlief een zilveren armband gekregen voor Trollbead bedels en van de jongsten heb ik van elk een mooie glazen Trolbead bedel gekregen. Het beging is er. Nu sparen voor de andere bedels die ik nog graag aan deze armband wil. Er zijn heel veel bedels maar ik wil alleen diegene die mij wat zeggen.

Van mijn zoon, dochter en alles wat daar omheen hangt heb ik een verwendagje cadeau gekregen. Een dagje sauna, met massage, schoonheidsbehandeling, diner etc. echt heerlijk. Ik word zaterdag gebracht en weer gehaald, wat een luxe hè. Ik heb er zo'n zin in en ben er ook aan toe. Een hele dag voor mezelf, ik hoef niets te doen behalve genieten jippieeeee!

Verder heb ik nog een mooi dienblaadje gekregen met 4 kopjes, een blok chocolade, een zwarte ketting en hele lieve gedichtjes en kaartjes.

Jammer dat ik deze week ziek ben, de verjaardag raakt op deze manier zo in het vergeethoekje. Het zal maandag worden voor ik weer ga werken en naar school ga. Ik heb inmiddels school ook moeten missen en loop achter, daar baal ik best van want dat is zo moeilijk in te halen. Volgende week woensdag heb ik weer een examen en ik zal proberen één deze dagen me daar es over te buigen.

12:21 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |