11-03-09

Tijd geleden

Het is al een tijdje geleden zie ik dat ik hier ben geweest.

Het is de laatste tijd druk, hectisch en er gebeurd weer es van alles. Het is druk op mijn werk, ik ben druk met school en thuis is het hectisch. Dingen lopen niet echt zoals ze moeten lopen en mijn energie is bijna op.

Had ik het in mijn vorige postje nog over mijn zoon en zijn goede baan, nu die baan heeft hij niet meer. De baas wilde hem in deze tijd geen vast contact geven en een contract voor bepaalde tijd kon niet meer. Nou het was voor ons allemaal een grote schok daar we er helemaal niet opgerekend hadden. De baas heeft ook nooit met een woord gerept over het eventueel niet verlengen van het contract, echt misselijk. Iedereen in paniek daar mijn zoon net een half jaar op zichzelf woont en de kostwinner is. Daarnaast heeft mijn zoon net een leuke vakantie geboekt met zijn vriendin. Inmiddels is de ergste schrik voorbij en is de WW aangevraagd. Ik weet ook zeker dat mijn zoon wel weer werk krijgt want hij is een harde werker. En trots op hem blijf ik natuurlijk.

Verder ben ik een beetje door mijn energie heen. Ik denk dat het tijd wordt dat het zonnetje wat meer gaat schijnen. Vanmiddag heb ik heerlijk achter huis een tijdje buiten gezeten met het zonnetje op mijn gezicht echt lekker. Ik had vandaag een dagje vrij. Vanmorgen hadden we een afspraak en ik heb het middagje vrij er bij gepakt.

Morgen nog een dagje werken en dan heb ik al weer weekend. Ik ga morgenavond eerst uit eten met een groepje "oud" collegae. Sommigen heb ik al een hele tijd niet gesproken dus ik heb er zin in.

Voor nu, naar bed en morgen weer opstaan met een dansje (mijn wekker ).

Alvast

dagen13

 

21:42 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.