20-03-09

Heerlijk.

Heerlijk wat een weertje heerlijk, Lachenheerlijk,Lachen heerlijk.Lachen Ik heb vanmorgen heerlijk in het zonnetje gezeten, kop koffie erbij wat wil een mens nog meer.

Gisteren heb ik een leuk boek van mijn collega gekegen, "toeval bestaat niet" genaamd. Ik heb het boek vanmorgen in één ruk uitgelezen, echt leuk. Dat toeval niet bestaat daar ik geloof ik in. Sommige dingen gebeuren met een reden.

Mijn collega gaat ons verlaten en gisteren heeft zo op het werk afscheid genomen. Leuk vind ik het niet want het was erg gezellig met haar op het werk. Gelukkig geldt het afscheid voor ons alleen voor de werkvloer daar wij zeker contact houden. We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden en voelen elkaar heel goed aan. We kunnen ook heerlijk met elkaar lachen, ja haar wil ik niet kwijt. We hebben al een aantal afspraken in de agenda staan.

katten25

Gisteravond hebben als afsluiting van de dag samen gegeten bij de Griek. Het was erg gezellig en het eten was erg lekker, mmmm als ik er aan terug denk wil ik nog wel zo,n heerlijk, zoet toetje hahaha.

Het weekend staat nu voor de deur en ik hoop dat het zonnetje blijft, dat maakt het leven een stuk aangenamer. Voor nu weer aan de arbeid.

14:08 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.