20-03-09

Heerlijk.

Heerlijk wat een weertje heerlijk, Lachenheerlijk,Lachen heerlijk.Lachen Ik heb vanmorgen heerlijk in het zonnetje gezeten, kop koffie erbij wat wil een mens nog meer.

Gisteren heb ik een leuk boek van mijn collega gekegen, "toeval bestaat niet" genaamd. Ik heb het boek vanmorgen in één ruk uitgelezen, echt leuk. Dat toeval niet bestaat daar ik geloof ik in. Sommige dingen gebeuren met een reden.

Mijn collega gaat ons verlaten en gisteren heeft zo op het werk afscheid genomen. Leuk vind ik het niet want het was erg gezellig met haar op het werk. Gelukkig geldt het afscheid voor ons alleen voor de werkvloer daar wij zeker contact houden. We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden en voelen elkaar heel goed aan. We kunnen ook heerlijk met elkaar lachen, ja haar wil ik niet kwijt. We hebben al een aantal afspraken in de agenda staan.

katten25

Gisteravond hebben als afsluiting van de dag samen gegeten bij de Griek. Het was erg gezellig en het eten was erg lekker, mmmm als ik er aan terug denk wil ik nog wel zo,n heerlijk, zoet toetje hahaha.

Het weekend staat nu voor de deur en ik hoop dat het zonnetje blijft, dat maakt het leven een stuk aangenamer. Voor nu weer aan de arbeid.

14:08 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-03-09

Etentje

Wat heb ik gisteravond genoten van het etentje met "oud" collegae. Het was erg leuk om mijn collegae weer es te zien. We hebben veel gepraat en ook gelachen, heerlijk. Het is zo'n heerlijk vertrouwd groepje.

En dan het eten, wat een verscheidenheid aan eten, jeetje. Ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken want het ziet er allemaal lekker uit. Natuurlijk heb ik ook wat laten wokken en ik vond dat erg lekker. Het toetje van fruit met ijs en slagroom was ook erg lekker. En dan nog een stukje appeltaart me een grote aarbei met slagroom bij de cappucino, mmmmm.

Dit was weer een zeer geslaagd avondje. Lieve collegae, ik hou van jullie! Big hug.

 harten27

12:52 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-09

Tijd geleden

Het is al een tijdje geleden zie ik dat ik hier ben geweest.

Het is de laatste tijd druk, hectisch en er gebeurd weer es van alles. Het is druk op mijn werk, ik ben druk met school en thuis is het hectisch. Dingen lopen niet echt zoals ze moeten lopen en mijn energie is bijna op.

Had ik het in mijn vorige postje nog over mijn zoon en zijn goede baan, nu die baan heeft hij niet meer. De baas wilde hem in deze tijd geen vast contact geven en een contract voor bepaalde tijd kon niet meer. Nou het was voor ons allemaal een grote schok daar we er helemaal niet opgerekend hadden. De baas heeft ook nooit met een woord gerept over het eventueel niet verlengen van het contract, echt misselijk. Iedereen in paniek daar mijn zoon net een half jaar op zichzelf woont en de kostwinner is. Daarnaast heeft mijn zoon net een leuke vakantie geboekt met zijn vriendin. Inmiddels is de ergste schrik voorbij en is de WW aangevraagd. Ik weet ook zeker dat mijn zoon wel weer werk krijgt want hij is een harde werker. En trots op hem blijf ik natuurlijk.

Verder ben ik een beetje door mijn energie heen. Ik denk dat het tijd wordt dat het zonnetje wat meer gaat schijnen. Vanmiddag heb ik heerlijk achter huis een tijdje buiten gezeten met het zonnetje op mijn gezicht echt lekker. Ik had vandaag een dagje vrij. Vanmorgen hadden we een afspraak en ik heb het middagje vrij er bij gepakt.

Morgen nog een dagje werken en dan heb ik al weer weekend. Ik ga morgenavond eerst uit eten met een groepje "oud" collegae. Sommigen heb ik al een hele tijd niet gesproken dus ik heb er zin in.

Voor nu, naar bed en morgen weer opstaan met een dansje (mijn wekker ).

Alvast

dagen13

 

21:42 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |