13-04-09

Heerlijk Pasen

Wat een heerlijk Paasweekend, wat een weertje zeg. We hebben ons zo vermaakt, echt super.

Het begon vrijdagavond met een optreden van Jan Smit. Ik ben met een dochter en de vriendin van mijn zoon naar een optreden van Jan Smit geweest hier in een uitgaansgelegenheid. Het optreden was niet erg lang maar wel errrgg leuk en we stonden vooraan.

Zaterdag waren manlief en ik zes jaar getrouwd. We kregen van de kids een mandje met spulletjes voor in bad erin en ook  bruidspaar badeentjes hahahaha zo leuk. Manlief en ik zijn zaterdagavond naar het Wokpaleis geweest en daarna naar de film Knowing met Nicholas Cage. Het eten was lekker, het was gezellig en de film was super, echt een goed film. Het was een heerlijk avondje.

Zondag, eerste paasdag zijn we raditiegetrouw met de gehele familie van mijn kant bij elkaar geweest voor het spel, nootjes schieten. Het was erg gezellig en wij hebben dik gewonnen.

Paasmaandag, lekker lang op bed gelegen, paasbrunch en daarna lekker in het zonnetje zitten. Wel met mijn studie boeken erbij want ik heb woensdag weer een examen. Heerlijk al die vrije dagen.

Maar morgen begint het gevlieg en gedraaf weer om iedereen op tijd de deur uit te krijgen en zelf ook nog op tijd op het werk te komen.

Thats life en ik zou niet anders willen.

fijneavond31

 

20:49 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.