15-05-09

De Toppers!

Toppers-2009

Helaas, helaas de Toppers zijn niet door naar de finale van het Sonfestival.

Ik vind het erg jammer en een beetje onbegrijpelijk. Op zich heb ik niet veel met de Toppers maar ik heb wel een zwak voor Gordon en ik vind het liedje Shine wel wat hebben voor een songfestival. Helaas is er weer es door een aantal landen op elkaar gestemd en zitten we er weer niet bij, Ik denk dat het wel goed geweest zou zijn als Nederland ook weer es mee deed, goed voor de saamhorigheid lijkt me.

Daarnaast ben ik wel een songfestival fan net als Gordon. Ook wij keken als kind altijd naar het Songfestival en ik heb daar hele goede herinneringen aan en vind het dus ook jammer dat het tegenwoordig niet meer zo meetelt. En al helemaal niet als Nederland niet de kans krijgt om mee te doen.

Ik heb de eerste halve finale niet gezien maar gisteren ben ik er voor gaan zitten. Eerlijk is eerlijk ik vond meer dan de helft bagger en tot mijn hele grote verbazing gingen daar ook nog landen van door. Denemarken vond ik leuk en ook Azerbadzjan was niet gek. Misschien moeten we volgende keer ook maar veel geld betalen zoals oa Engeland en Frankrijk en kopen we ons gewoon in de finale.

Wat ik jammer vind is dat ik om mij heen zoveel negatieve geluiden hoor op het songfestival en ook over onze bijdrage hierin en dus nu de Toppers. Op mijn werk zijn de negatieve opmerkingen niet van de lucht en alles wordt afgekraakt. O wee als je een ander mening hebt, je moet sterk in je schoenen staan wil je met je mening op tafel komen. Triest vind ik dat daar ik van mening ben dat ieder zijn of haar eigen mening mag hebben en ja dus ook de negatieve, maar laat de mensen die een andere mening hebben ook in hun waarde.

Toppers ik vind het vreselijk jammer dat jullie niet doorgegaan zijn en zaterdag songfestival kijken, nee dat zit er voor mij niet in.

14:24 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind het ook vreselijk jammer... Ze hebben er alles aan gedaan, en het was zeker prima!!!!!!

Gepost door: Suus | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.