24-05-09

Kampioen

Onze jongste zoon is met zijn voetbalteam kampioen voetbal29
geworden zaterdag, jippie. Weer een medaille in de kast. We zijn supertrots op hem.

Vrijdagavond ben ik met een collega naar de film Angels en Demons ( Bernini Mysterie) geweest. We hebben beiden de boeken van Dan Brown gelezen en de film de Da Vinci Code ook gezien.

D7ICANRVIKECAQW9T93CAVCO0FYCAMWQ8M0CASQOO3DCAXRE4UZCACZDTIACABTRAZRCA3B2H5SCA1VW5VFCAHW2PXMCALXL2O7CAYX443YCAQKGTE2CAFOYMTECAO06XXVCAISU4K9CA8Z0S6OCAP143QY

Ik vind het een goed, spannende film en iets minder ingewikkeld dan de Da Vinci Code. Daarna nog ff bijpraten met een glaasje rose.

alcohol13

Gistermiddag ben ik maar een ex-collegaatje geweest. Ik had haar door omstandigheden al een tijdje niet gezien en we hadden heel wat bij te praten. We zijn ook nog ff de stad in geweest en hebben een heerlijk ijsje gegeten op een terrasje.

En vandaag, heerlijk dat zonnetje. Ik ben vandaag niet van huis geweest, ja alleen om de honden uit te laten. Ik heb het vandaag heerlijk rustig aan gedaan en veel om mijn schommelbank gezeten. Het slaapt touwens ook lekker op de schommelbank hahahaha.

Vanavond hebben we met ons hele gezin met aanhang spontaan gebarbecued. Het was niet gepland maar het was reuze gezellig. Ik geniet er zo van dat mijn hele gezin bij elkaar is.

Een aantal postjes terug had ik het over een aantal belangrijke besluiten die we hadden genomen in het kader van de toekomst. Een besluit is nu definitief en gaat plaats vinden de ander hangt nog van een aantal zaken af maar ook daar wordt hard aan gewerkt. Hoop zo dat dat ook door kan gaan.

Morgen weer een nieuwe week en een nieuwe dag. Het wordt warm heb ik begrepen, had ik nog maar wat langer vrij!!

Fijne werkweek.

22:48 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.