30-05-09

Shoppen

Ik ben vanmiddag wezen shoppen voor mezelf en ik heb van alles gekocht. Niet voor de kinderen, niet voor manlief maar voor mezelf! Meestal kom ik met niets thuis als ik echt om kleren ga shoppen maar vandaag ging het als een speer, echt super en ik ben nog niet eens naar Didi geweest.

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Ik heb rokken. shirts, jurken, 2 paar schoenen en make up gekocht. Heb ik weer wat leuks om aan te trekken naar mijn werk. Mijn kast bevatte niet veel leuke en goed passende kleding meer dus het werd ook wel tijd.

En het mooist van alles is dat ik nog niet eens zo duur uit was. Wie doet me wat.

Laat de zomer nu maar komen.

 

21:27 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-09

Kampioen

Onze jongste zoon is met zijn voetbalteam kampioen voetbal29
geworden zaterdag, jippie. Weer een medaille in de kast. We zijn supertrots op hem.

Vrijdagavond ben ik met een collega naar de film Angels en Demons ( Bernini Mysterie) geweest. We hebben beiden de boeken van Dan Brown gelezen en de film de Da Vinci Code ook gezien.

D7ICANRVIKECAQW9T93CAVCO0FYCAMWQ8M0CASQOO3DCAXRE4UZCACZDTIACABTRAZRCA3B2H5SCA1VW5VFCAHW2PXMCALXL2O7CAYX443YCAQKGTE2CAFOYMTECAO06XXVCAISU4K9CA8Z0S6OCAP143QY

Ik vind het een goed, spannende film en iets minder ingewikkeld dan de Da Vinci Code. Daarna nog ff bijpraten met een glaasje rose.

alcohol13

Gistermiddag ben ik maar een ex-collegaatje geweest. Ik had haar door omstandigheden al een tijdje niet gezien en we hadden heel wat bij te praten. We zijn ook nog ff de stad in geweest en hebben een heerlijk ijsje gegeten op een terrasje.

En vandaag, heerlijk dat zonnetje. Ik ben vandaag niet van huis geweest, ja alleen om de honden uit te laten. Ik heb het vandaag heerlijk rustig aan gedaan en veel om mijn schommelbank gezeten. Het slaapt touwens ook lekker op de schommelbank hahahaha.

Vanavond hebben we met ons hele gezin met aanhang spontaan gebarbecued. Het was niet gepland maar het was reuze gezellig. Ik geniet er zo van dat mijn hele gezin bij elkaar is.

Een aantal postjes terug had ik het over een aantal belangrijke besluiten die we hadden genomen in het kader van de toekomst. Een besluit is nu definitief en gaat plaats vinden de ander hangt nog van een aantal zaken af maar ook daar wordt hard aan gewerkt. Hoop zo dat dat ook door kan gaan.

Morgen weer een nieuwe week en een nieuwe dag. Het wordt warm heb ik begrepen, had ik nog maar wat langer vrij!!

Fijne werkweek.

22:48 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-05-09

Schommelbank

Ik krijg eindelijk mijn schommelbank, yes.

Ik heb altijd al een schommelbank willen hebben maar het kwam er nooit van. Ook hebben we een tijd lang niet voldoende ruimte achter het huis gehad maar het kan nu en manlief is al bezig de bank in elkaar te zetten.

7436704

Kan ik straks heerlijk op mijn schommelbank zitten of liggen in de zon, boekje erbij.

Wat wil een mens nog meer.

16:49 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-05-09

De Toppers!

Toppers-2009

Helaas, helaas de Toppers zijn niet door naar de finale van het Sonfestival.

Ik vind het erg jammer en een beetje onbegrijpelijk. Op zich heb ik niet veel met de Toppers maar ik heb wel een zwak voor Gordon en ik vind het liedje Shine wel wat hebben voor een songfestival. Helaas is er weer es door een aantal landen op elkaar gestemd en zitten we er weer niet bij, Ik denk dat het wel goed geweest zou zijn als Nederland ook weer es mee deed, goed voor de saamhorigheid lijkt me.

Daarnaast ben ik wel een songfestival fan net als Gordon. Ook wij keken als kind altijd naar het Songfestival en ik heb daar hele goede herinneringen aan en vind het dus ook jammer dat het tegenwoordig niet meer zo meetelt. En al helemaal niet als Nederland niet de kans krijgt om mee te doen.

Ik heb de eerste halve finale niet gezien maar gisteren ben ik er voor gaan zitten. Eerlijk is eerlijk ik vond meer dan de helft bagger en tot mijn hele grote verbazing gingen daar ook nog landen van door. Denemarken vond ik leuk en ook Azerbadzjan was niet gek. Misschien moeten we volgende keer ook maar veel geld betalen zoals oa Engeland en Frankrijk en kopen we ons gewoon in de finale.

Wat ik jammer vind is dat ik om mij heen zoveel negatieve geluiden hoor op het songfestival en ook over onze bijdrage hierin en dus nu de Toppers. Op mijn werk zijn de negatieve opmerkingen niet van de lucht en alles wordt afgekraakt. O wee als je een ander mening hebt, je moet sterk in je schoenen staan wil je met je mening op tafel komen. Triest vind ik dat daar ik van mening ben dat ieder zijn of haar eigen mening mag hebben en ja dus ook de negatieve, maar laat de mensen die een andere mening hebben ook in hun waarde.

Toppers ik vind het vreselijk jammer dat jullie niet doorgegaan zijn en zaterdag songfestival kijken, nee dat zit er voor mij niet in.

14:24 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-05-09

Moederdag

Zondag was het weer moederdag. Ik zou een ontbijtje op bed maar door redenen zat dat er even niet in. Toen ik heerlijk buiten in het zonnetje zat met een kop koffie kreeg ik de cadeautjes van de 3 jongsten met veel knuffels. Wat is dat toch heerlijk. Natuurlijk om verwend te worden maar ook de liefde die ik dan voel van en voor de kinderen.

 harten

In het begin van de middag ben ik ff naar mijn eigen moeder geweest en eenmaal weer thuis kwamen mijn kinderen met aanhang. Het was zo gezellig. Ik heb van hen samen een boedha bedel gekregen voor aan mijn Troll Beads armband en ik ben er super blij mee. We hebben heerlijk buiten gezeten met een hapje en een drankje, ik kan daar zo van genieten.

Nogmaals ik voel dan intens de liefde van de kinderen voor mij maar ik smelt dan helemaal van mijn liefde voor de kinderen. Niet dat ik dat gevoel alleen met moederdag heb maar ik vind moederdag wel een hele speciale dag.

 

20:02 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-05-09

Feest

Gisteren hebben we de verjaardagen van de jongsten gevierd. Ze zijn 9 en 10 jaar geworden. verjaardag43

We hadden een tent achter het huis gezet zodat we ook droog buiten konden zitten. Helaas was het een beetje koud. We hebben het nog best lang vol gehouden maar we hebben het feest op een gegeven moment binnen voortgezet.

verjaardag11

Het was erg gezellig en de kinderen zijn erg verwend. Waar ze toch wel heel erg blij mee zijn, zijn de skeelers en het horloge en niet te vergeten het geld. Kunnen ze weer iets leuks voor kopen.

Ik heb vandaag en morgen nog vrij, dan 2 daagjes werken en dan is het alweer weekend. Man wat een leven hè haha. Kon het altijd maar zo zijn. Nu het weer nog iets warmer en dan is het helemaal goed.

See you.

15:12 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |