05-06-09

Angst

De angst slaat me om het hart als ik lees dat er een vliegtuig neer is gestort. Een vliegtuig met 228 mensen aan boord, verdwenen. Zoals het nu lijkt is het in zee gestort en misschien is het zelfs een aanslag geweest. Vreselijk, ik krijg daar de rillingen van. Nabestaanden kunnen misschien wel nooit afscheid nemen, wat kan er erger zijn. In de krant lees je over een jongetje van elf die net bij zijn ouders was geweest en alleen terugvloog, over een bruid die van haar huwelijksreis terugkwam maar nog even langs familie wilde gaan of de mensen die als bonus met echtgenoot een vakantie kregen aangeboden van hun baas. Tragisch al die verhalen en het maakt het voor mij des te moeilijker.

Wat te denken van de jongelui die scholen bestormen met pistolen omdat iets hun niet aanstaat. Onschuldigen worden meegenomen en waarom?

Dan de vaders of moeders die zelfmoord plegen en direct het hele gezin maar meenemen, zelfs de hond. Ik vind het vreselijk en vraag me echt af waar dit heen gaat. Ik vergeet nooit de moeder die haar 5 kinderen met een mes vermoorde. Ze riep de kinderen een voor een bij zich om ze te doden. Las ik later niet es dat die vrouw een nieuwe liefde had en weer kinderen wilde?? Waar gaat dit heen?

Het boezemt mij angst in als ik al deze dingen lees. Zijn mijn kinderen nog wel ergens veilig?? Het ergste wat mij zo kunnen over komen is dat er iets met mijn kinderen gebeurd. Ik weet dat ik ze niet altijd overal voor kan beschermen maar dat is wat ik het liefste zou doen. Ik weet dat ik moet loslaten, ook de angst moet los laten anders heb ik geen leven en mijn kinderen trouwens ook niet. Toch merk dat ik wat angstig wordt en daar ook mee veel mee bezig ben, vooral in mijn dromen.

Ik moet en zal het loslaten maar ik dank God elke avond dat de dag goed verlopen is en mijn kinderen veilig zijn.

 harten27

10:51 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

We moeten het kunnen loslaten , de angst van alles wat we horen, anders gaan we er aan ten onder.
Groetjes.

Gepost door: Emmy | 23-06-09

De commentaren zijn gesloten.