18-07-09

Voorbij

Helaas is mijn weekje vakantie al weer voorbij maar wat ik heb genoten, heerlijk.

Maandag en dinsdag heb ik veel buiten op mijn schommelbank doorgebracht met een puzzelboek, tijdschrift etc. Heerlijk in het zonnetje geluierd en genoten van de rust.

Woensdag was een werkdagje. Manlief en zoonlief hadden wat klussen gedaan in het huis van zoonlief en woensdag heb ik daar de rommel opgeruimd en schoongemaakt. Nu is het huisje voor zover klaar en weer lekker schoon.

Donderdag ben ik een dagje naar Ameland geweest naar een ex-collegaatje van mij. Het was weer reuze gezellig en het weer zat mee want het was erg warm. We hebben op een terrasje gegeten, aan het strand gewandeld met de voeten in de zee en er was braderie. Ik heb nog een mooie lange, paarse zomerjurk gescoord, echt een pracht jurk.

En gisteren zijn manlief en ik samen een dagje naar de sauna geweest. Lekker niks doen, genieten van de rust en van elkaar. liefde4

Het weer was zonnig dus we hebben ook heerlijk in het zonnetje gelegen. Een hapje en een lekker drankje erbij, heerlijk. Nu het weekend nog en dan ga ik weer werken. Ik heb er nog niet zoveel zin in, een extra weekje vrij zo ook wel lekker zijn. Helaas gaat dat niet daar ik later nog 2 weken nodig heb.

Het was een heerlijk weekje.

15:38 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is weer een tijdje geleden, maar het was dan ook te mooi weer, of ik had het weer eens veel te druk!
In ieder geval een fijne dag!

Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 22-07-09

De commentaren zijn gesloten.