18-07-09

Voorbij

Helaas is mijn weekje vakantie al weer voorbij maar wat ik heb genoten, heerlijk.

Maandag en dinsdag heb ik veel buiten op mijn schommelbank doorgebracht met een puzzelboek, tijdschrift etc. Heerlijk in het zonnetje geluierd en genoten van de rust.

Woensdag was een werkdagje. Manlief en zoonlief hadden wat klussen gedaan in het huis van zoonlief en woensdag heb ik daar de rommel opgeruimd en schoongemaakt. Nu is het huisje voor zover klaar en weer lekker schoon.

Donderdag ben ik een dagje naar Ameland geweest naar een ex-collegaatje van mij. Het was weer reuze gezellig en het weer zat mee want het was erg warm. We hebben op een terrasje gegeten, aan het strand gewandeld met de voeten in de zee en er was braderie. Ik heb nog een mooie lange, paarse zomerjurk gescoord, echt een pracht jurk.

En gisteren zijn manlief en ik samen een dagje naar de sauna geweest. Lekker niks doen, genieten van de rust en van elkaar. liefde4

Het weer was zonnig dus we hebben ook heerlijk in het zonnetje gelegen. Een hapje en een lekker drankje erbij, heerlijk. Nu het weekend nog en dan ga ik weer werken. Ik heb er nog niet zoveel zin in, een extra weekje vrij zo ook wel lekker zijn. Helaas gaat dat niet daar ik later nog 2 weken nodig heb.

Het was een heerlijk weekje.

15:38 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-07-09

Vrij

Hè hè ik heb een weekje vrij en ik ben er aan toe. Wat een drukte de laatste maanden maar het resultaat mag er zijn. Soms moet je tot het uiterste gaan om te bereiken wat je graag wilt.

Ik heb deze week weer een module afgesloten en mijn ECDL examem is hiermee gehaald. Na de vakantie nog twee modules en dat zit het er op. Nu eerst een weekje vakantie, even geen werk en andere verplichtingen. Ik ga eerst gewoon lekker uitrusten, niet te veel doen. Manlief en ik gaan ook een dagje naar de sauna, heerlijk relaxen.

Ik heb er zin in!!!!

 

20:35 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-07-09

Michael Jackson

Michael Jackson, de King op Pop is dood!

michael-jackson_000956_1_MainPicture

Wat een schok was dat zeg 2 weken geleden. Een echte fan ben ik niet maar toch wie kent Michael Jackson en zijn muziek niet. Vooral in de danswereld is zijn muziek en manier van dansen zeer bekend. Velen dansten al op zijn muziek

Gisteravond heb ik voor de herdenkingdienst gezeten, 2 uur lang. Ik vond het een ingetogen maar ook een indrukwekkende dienst. De artiesten die optraden oa Lionel Richie en Stevie Wonder maar ook Michaels broer Germaine. Brooke Shields haar verhaal en haar verdriet raakte mij. Zo heb ik Michael niet niet gekend.

De slechte publiciteit rond Michael de laatste jaren hebben zijn reputatie er niet beter op gemaakt en dat is reuze zonde want het was een groot artist. Zoals gisteren ook werd gezegd een legende van aller tijden!

Het geheimzinnige gedoe van de familie Jackson rondom de herdenking en Michael zijn laatste rustplaats kan ik niet zo waarderen. Voor zover ik nu weet is het nog steeds niet bekend waar Michael begraven gaat worden.

De wereld gaat door zonder Michael Jackson maar hij zal niet vergeten worden.

20:27 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |