14-08-09

Vakantie

Het laatste weekend van de vakantie is in gegaan. Maandag moeten de jongste kinderen weer naar school en is het gedaan met de rust. Het voetballen en Street-dance is inmiddels ook al weer begonnen. Zoonlief zit nu een team hoger en dat is wel ff wennen. Ander team, andere trainer en leider maar dat komt helemaal goed.

Ik moet zeggen dat de kinderen zich goed vermaakt hebben deze vakantie. Ze hebben veel buiten gespeeld en dat kon ook omdat het zonnetje er vaak bij was. Ze zijn dit jaar ook weer een week met kamp geweest en dat hebben ze heel erg leuk gevonden. Het heeft ons allemaal goed gedaan de rust van de vakantie, geen gevlieg en gedraaf en geen anderen om ons heen. De kinderen zijn ook echt tot rust gekomen. De jongste heeft daar trouwens sinds kort inmiddels hulp bij gekregen door middel van medicijnen. Deze geven hem wat meer rust en maken hem wat stabieler.

Manlief en ik hebben apart van elkaar maar ook met elkaar heel wat mee gemaakt en wat we willen is duidelijkheid, rust en voor ons allemaal een nieuwe start. Dat is dan ook waar we de komende maanden helemaal voor gaan en met kerst hopen we dan te zijn waar we willen.

tekstanimaties80

 

20:16 Gepost door Purplerose in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens jullie het beste met alles die komen moet. Nog een fijne week vakantie en zonnige groeten.

Gepost door: emmy | 23-08-09

De commentaren zijn gesloten.